DiXte 1000

Stem nu en win tickets voor de DiXte 1000 Exclusive met CHO

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Stem nu en win tickets voor de DiXte 1000 Exclusive met CHO

Van 2 november t/m 8 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: dé hitlijst met de duizend lekkerste tracks aller tijden. Zoals ieder jaar kun jij bepalen welke tracks er in de lijst terecht komen door te stemmen op je favoriete tunes. Daar blijft het echter niet bij, want ook dit jaar kun je weer tickets winnen voor een event waar je ongetwijfeld bij wilt zijn. FunX geeft namelijk tickets weg voor een exclusief concert van niemand minder dan CHO!

DiXte 1000 Exclusive met CHO

Op 24 oktober om 19.00 uur vindt de DiXte 1000 Exclusive van CHO (met band) plaats in de A'Dam Toren in Amsterdam. Met ruimte voor maximaal tachtig bezoekers belooft het een intiem concert te worden waarbij je CHO's muziek ervaart als nooit te voren. Wil je dit concert absoluut niet missen? Stem dan hier op jouw favoriete tracks voor de FunX DiXte 1000. Vergeet vooral niet het selectievakje 'Ik wil kans maken op tickets voor het exclusieve concert van CHO' aan te vinken en wie weet ga jij op 24 oktober los op CHO's grootste hits.

FunX DiXte 1000

Van 2 november t/m 8 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: de hitlijst met de duizend DiXte tunes aller tijden. Gun jij je favoriete artiest een plekje in de lijst? Stem dan nu! Als je stemt maak je ook nog eens kans op tickets voor de DiXte 1000 Exclusive met CHO op 24 oktober (19.00 uur) in de A'DAM Toren in Amsterdam.

Stem nu!

Ster advertentie
Ster advertentie