Entertainment

Bianca Censori gaat in string op lunchdate met Kanye West

foto: Instagram: @kanyewestbianca
  1. Newschevron right
  2. Bianca Censori gaat in string op lunchdate met Kanye West

Als Bianca Censori het nieuws haalt, weet je dat daar maar één reden voor is: haar gewaagde outfits. Ook afgelopen woensdag was het weer raak toen de vrouw van Kanye West samen met de rapper werd gespot op weg naar een restaurant. Wat ze dit keer aan had? Niets meer dan een pet, een longsleeve en een string.

'Ingetogen'

Als je het nieuws rondom Bianca Censori de afgelopen maanden hebt gevolgd, weet je dat ze niets aan je verbeelding over laat. Zo stapt ze regelmatig de deur uit in outfits waarin haar tepels duidelijk zichtbaar zijn. In die zien was haar outfit van afgelopen woensdag nog redelijk 'ingetogen'. Zo had ze in elk geval nog bovenkleding die niet doorzichtig was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Minibikini

Afgelopen weekend maakte Bianca Censori wederom de tongen los toen ze samen met haar man op weg was naar een etentje. Ondanks dat hun uitstapje low-key moest blijven, zorgde het koppel zoals gewoonlijk voor een hoop ophef op het internet. Dat kwam natuurlijk omdat alle ogen gericht waren op de outfit van Bianca. Zo droeg het model een zilveren bikinitop die haast niets aan de verbeelding overliet. Het zilveren topje bedekte enkel haar tepels. Daarnaast liep ze rond in beige shorts en droeg ze een groene camo-pet.

Bizarre outfits

De afgelopen maanden haalde Bianca Censori vaker het nieuws met haar bizarre outfits. Zo verscheen ze eerder in een outfit die enkel uit duct tape of een kussen bestond. Verder was ze ook te zien in een doorschijnende, zwarte bodysuit waarin ze duidelijk haar blote billen tentoonstelde.

Ster advertentie
Ster advertentie