OMG

Walgelijk: Israëlische soldaten dansen op 'Europapa' terwijl ze duiden hoeveel kids ze hebben gedood

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Walgelijk: Israëlische soldaten dansen op 'Europapa' terwijl ze duiden hoeveel kids ze hebben gedood

Een aantal Israëlische soldaten hebben zich weer van hun slechtste kant laten zien. Zo circuleert er een walgelijke video op het internet, waarin ze duidelijk maken hoeveel kinderen ze hebben gedood, terwijl ze dansen op Europapa van Joost Klein.

Soldaten dansend op 'Europapa'

De video werd donderdagavond gedeeld door Plant Een Olijfboom, een stichting die zich inzet voor rechtvaardigheid in Palestina. "Bezettingssoldaten die een feestje bouwen op het nummer 'Europapa' van Joost Klein om daarmee antwoord te geven op een TikTok-vraag. Wat vinden we hiervan?", schreef het account bij de clip.

Op de beelden zijn twee Israëlische soldaten te zien die met veel trots dansend duidelijk maken hoeveel onschuldige kids ze die dag om het leven hebben gebracht. Ze geven daarmee antwoord op de vraag: "Hoeveel kinderen hebben jullie vandaag gedood?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Om te kotsen'

Onder de video regent het comments van mensen die hun ogen niet kunnen geloven. Zo schrijft iemand: "Om te kotsen dit." Een ander is het daarmee eens en wijst erop dat er ooit gerechtigheid zal komen. "Ik hoop dat al deze video's gedocumenteerd worden voor toekomstige tribunalen." Veel mensen hebben geen woorden voor wat er al maanden in Palestina gebeurt en snappen niet dat wereldleiders niet ingrijpen. "Nooit gedacht dat de mens zo evil kon zijn als wat ik de afgelopen negen maanden voorbij heb zien komen. Dit zijn dingen die je je niet eens kan voorstellen."

foto: Instagram

foto: Instagram

foto: Instagram

Ster advertentie
Ster advertentie