Entertainment

Bhad Bhabie onthult enorm miljoenenbedrag dat ze in drie jaar verdiende met OnlyFans

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Bhad Bhabie onthult enorm miljoenenbedrag dat ze in drie jaar verdiende met OnlyFans

Bhad Bhabie heeft zich van het koppige “cash me ousside”-meisje weten op te werken tot een vermogende internetpersoonlijkheid. Zo heeft de 21-jarige Danielle Bregoli, zoals Bhad Bhabie echt heet, de afgelopen jaren gebruikgemaakt van verschillende internetplatformen. Zo ook van OnlyFans. Haar activiteiten op het platform hebben haar zeker geen windeieren gelegd, aangezien ze miljoenen dollars ermee verdiende.

Miljoenenbedrag

Bhad Bhabie begon in 2021 met het plaatsen van expliciete content op OnlyFans. In haar eerste zes uur op het platform verdiende ze zo’n één miljoen dollar. Dat liet al zien dat Bhad Bhabie een financieel rooskleurige toekomst had op OnlyFans. Onlangs maakte ze bekend dat ze met haar OnlyFans-inkomsten waarschijnlijk nooit meer een dubbeltje hoeft om te draaien. In de laatste drie jaar verdiende ze namelijk 57 miljoen dollar op het platform. Omgerekend is dat zo’n 52 miljoen euro. Dat is een gemiddeld jaarinkomen van ruim zeventien miljoen euro.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Totale verdiensten OnlyFans

Van de 57 miljoen dollar komt zo’n 32 miljoen dollar van de berichten die Bhad Bhabie krijgt op het platform. Daarnaast krijgt de internetpersoonlijkheid 24 miljoen dollar van de mensen die een abonnement hebben op haar profiel. Een abonnement op Bregoli’s OnlyFans profiel kost 24 dollar per maand. Bovendien ontving ze in drie jaar tijd een half miljoen dollar aan fooien.

Mishandeling

Het is niet voor het eerst dat Bhad Bhabie in het nieuws kwam. Onlangs maakte ze bekend dat ze mishandeld werd door haar ex-vriend Le Vaughn. Zo deelde Bhad Bhabie beelden waarop te zien is hoe ze meermaals tegen de grond werd gewerkt door hem. Daarnaast liet ze foto's zien van haar gezicht die duidelijk bont en blauw was.

Ster advertentie
Ster advertentie