Entertainment

Badr Hari reageert op commotie over relatie met Eefje Plet: "Ze was nooit de oppas"

foto: Instagram @badrhariofficial
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari reageert op commotie over relatie met Eefje Plet: "Ze was nooit de oppas"

Badr Hari heeft voor het eerst gereageerd op de commotie die online ontstond, nadat hij een foto van zichzelf met Eefje Plet plaatste. Bij de foto die hij onlangs via zijn Instgram Story deelde, stond de tekst: "I loved her, and she loved us." Hiermee leek de kickbokser zijn nieuwe relatie met Eefje Plet te bevestigen.

Commotie rondom de relatie van Badr Hari en Eefje Plet

De foto die hij via zijn Instagram deelde, maakte de tongen op het internet flink los. Zo reageerden mensen op andere Instagramposts van hem over de nieuwe relatie van Badr Hari en Eefje Plet. "Iemand die met de oppas van zijn kinderen datet, is totaal niet selectief", schreef iemand. Anderen wezen ook naar het feit dat de kickbokser nog steeds getrouwd zou zijn met zijn vrouw Daphne. Zo reageerde een persoon: "Ook draagt Daphne nog steeds haar trouwring in haar recente vakantiefoto’s, dus dat betekent dat ze nog steeds getrouwd is. Zelfs als ze in een echtscheidingsproces zitten, blijft ze zijn vrouw tot ze officieel gescheiden zijn. Het zou erg onbeleefd en ondankbaar zijn om haar in het openbaar te verraden, gezien alles wat ze al die jaren voor hem heeft gedaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Badr Hari reageert op commotie rondom 'oppas' Eefje Plet

Na alle ophef op het internet over de relatie van Badr Hari en Eefje Plet voor het eerst zelf gereageerd. Wederom laat hij via zijn Instagram Story van zich horen en deelt een foto van zijn nieuwe vriendin met de tekst: "Ze was nooit 'de oppas', maar gewoon een lokale barista met wie mijn energie in lijn lag."

Of Badr Hari het internet overtuigd heeft van hun ontmoeting is nog maar de vraag. De kickbokser lijkt in ieder geval erg gelukkig te zijn met zijn nieuwe vriendin en zal zijn geluk hoogstwaarschijnlijk ook blijven delen via zijn socials.

foto: Instagram @badrhariofficial

Ster advertentie
Ster advertentie