Entertainment

Travis Scott op zijn plek gezet na disrespect tegen kind: “Vielen 10 doden bij je show”

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott op zijn plek gezet na disrespect tegen kind: “Vielen 10 doden bij je show”

Momenteel is Travis Scott in Parijs om de Olympische Spelen bij te wonen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij daar ineens anoniem door het leven kan. Integendeel, ook in Parijs kan de 32-jarige wereldster absoluut niet over straat. Een jongetje vroeg hem om een foto, maar dat liep niet helemaal lekker. Travis Scott nam de foto, maar weigerde door het jongetje aangeraakt te worden. Dit kwam hem op kritiek te staan van onder andere een bekende dj.

Travis Scott weigert aanraking van kind

Op video’s is te zien dat Travis Scott door het jongetje wordt opgewacht. Terwijl Travis Scott aanloopt, probeert het jongetje aandacht te vragen door hem aan te raken bij zijn heup. Travis duwt de hand van het jongetje weg en zegt het jongetje dat hij hem niet aan moet raken. Het jongetje excuseert zich en gaat aan de kant voor Travis Scott. De rapper kijkt vervolgens met een strakke blik zonder glimlach in de selfiecamera van het kind. Daarbij steekt hij zijn duim op en loopt zonder iets te zeggen door naar de auto die klaarstaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek op Travis Scott

Een in de Verenigde Staten bekende dj, genaamd Kid Capri, was niet te spreken over de actie van Travis Scott. Hij plaatste een video op social media waarin hij uitlegde wat hij van de opmerkelijke situatie vond. Zo zegt hij: "Yo Travis! Sinds wanneer is het normaal om je zo respectloos te gedragen naar kinderen?" Kid Capri vervolgde zijn verhaal met: "Je keek dat kind aan alsof hij de duivel was. Vroeger droomde je ervan dat kinderen naar je toe zouden komen voor een handtekening of een foto."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Doden tijdens festival Travis Scott

Kid Capri nam in de video ook een moment om de mensen te herinneren aan het drama dat plaatsvond tijdens Astroworld: het festival van Travis Scott waar tien doden vielen in 2021. Onder deze doden waren er ook minderjarige fans. Hierover zei Kid Capri: "Ik wil niet zeggen dat het jouw schuld is dat er doden zijn gevallen, maar ik zou me wel echt bescheiden gedragen als ik jou was."

Ster advertentie
Ster advertentie