Entertainment

Yvonne Coldeweijer stopt voorgoed met juicekanaal over BN’ers

foto: YouTube: Life of Yvonne
  1. Newschevron right
  2. Yvonne Coldeweijer stopt voorgoed met juicekanaal over BN’ers

Voor veel BN’ers is Yvonne Coldeweijer altijd een schrik geweest, vanwege haar roddels en openbaringen. Echter, aan alles komt een eind. Zo ook aan haar betaalde juicekanaal. Coldeweijer heeft namelijk aangegeven te zullen stoppen met het kanaal.

Stoppen met juice

In een bericht aan haar betalende abonnees liet ze weten dat ze geen geld meer van hen zal incasseren, omdat ze stopt met het delen van roddels. Yvonne Coldeweijer is namelijk van mening dat ze alles al naar buiten heeft gebracht. Volgens haar zijn de roddels vandaag de dag niet zo interessant als voorheen. Zo vertelde ze: "Er is alleen nog maar ‘komkommerjuice' over en daar wil ik jullie niet mee vervelen."

Juicechannel

Yvonne Coldeweijer heeft in de afgelopen drie jaar vele geruchten en openbaringen de wereld in geholpen. Zo was ze de eerste die de bewakingsbeelden naar buiten bracht, waarop te zien was hoe Lil Kleine Jaimie Vaes mishandelde. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat de Amsterdamse rapper werd aangehouden en vervolgd. Ook het supermarktincident waarbij Glennis Grace geweld gebruikte, werd door Coldeweijer als eerst wereldkundig gemaakt.

Vaak werd er ook getwijfeld aan de integriteit en waarheidsvinding van de juicevlogster. In het verleden trapte ze namelijk in een video van radiozender BNR. Die brachten namelijk een video naar buiten waarbij presentatrice Talitha Muusse zogenaamd snuivend te zien was. Deze video was echter in scene gezet. Desondanks plaatste Coldeweijer de video en dat bracht haar in diskrediet.

Ster advertentie
Ster advertentie