Entertainment

Ontroostbare Young Ellens toont emotionele kant: "Er gebeuren zoveel dingen"

foto: YouTube: SpaceCadetPetfoto: YouTube: SpaceCadetPet
  1. Newschevron right
  2. Ontroostbare Young Ellens toont emotionele kant: "Er gebeuren zoveel dingen"

Young Ellens staat over het algemeen bekend als iemand die veel lacht, grappen uithaalt en veelal vrolijk is. Maar in de nieuwste video van SpaceCadetPet, waarin cameraman Patrick hem volgt tijdens Koningsdag, laat de artiest zich van een hele andere kant zien. Hoewel ze de dag feestend beginnen, wordt Young Ellens na zijn optredens overmeesterd door zijn emoties en laat hij zijn tranen de vrije loop. "Soms staan we niet genoeg stil bij wat er allemaal gebeurt."

Young Ellens toont emotionele kant

Terwijl Young Ellens in het publiek staat bij een optreden van Yade Lauren wordt het hem te veel, waarna hij wegloopt om naar het toilet te gaan. "Ja, ik kreeg wel even een paar tranen daar hoor", zegt de rapper openhartig. Cameraman Patrick merkt op wat de kijker waarschijnlijk ook denkt: "Ik zie een andere Young Ellens." Deze kant van de rapper zien mensen niet vaak. "Soms zijn we gevoelige jongens", aldus Ellens, die geƫmotioneerd leek te raken door bepaalde lines van Yade Lauren. Op de vraag wat liefde voor hem betekent, antwoordt hij: "Het is alles, toch? Want ik kan wel met een tienduizend euro gaan slapen in mijn bed, maar dat geld gaat me niet knuffelen."

foto: YouTube: SpaceCadetPat

'Er gebeuren zoveel dingen'

Young Ellens maakt er in de video geen geheim van dat hij een kant heeft die mensen niet van hem kennen. Terwijl hij zijn blaas staat te legen, wordt hij volledig overgenomen door zijn emoties en rollen de tranen over zijn wangen. Zelf heeft hij geen duidelijke verklaring voor de gevoelens die hij ervaart, al is het mooi om te zien dat hij zich er niet voor schaamt. "Ik weet niet, man. Misschien is het gewoon omdat er heel veel dingen gebeuren. En soms staan we daar niet genoeg bij stil." Terwijl Patrick hem probeert te troosten, slaat Young Ellens zijn handen voor zijn ogen om alles eruit te gooien. "Dit is f*cking mooi", aldus de cameraman.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie