Entertainment

Sarita Lorena openhartig over zwangerschap en nieuwe liefde: "Ik zou eigenlijk geen kinderen kunnen krijgen"

foto: YouTube: NPO 3
  1. Newschevron right
  2. Sarita Lorena openhartig over zwangerschap en nieuwe liefde: "Ik zou eigenlijk geen kinderen kunnen krijgen"

Sarita Lorena is altijd een open boek geweest als het gaat om haar rouwproces over haar overleden ex-vriend Siki Martina en het vinden van nieuwe liefde. De zangeres heeft deze nieuwe liefde inmiddels gevonden en heeft samen met hem een nieuwe mijlpaal bereikt, toen zij deelden dat de zangeres zwanger was. Maar het heeft haar heel wat moeite gekost om het geluk te vinden waar ze nu van geniet.

De impact van verlies op Sarita Lorena's liefdesleven

In de YouTubeserie Touringcar Terpstra legt Sarita Lorena uit dat daten voor haar heel moeilijk was, na de vergismoord op haar vriend. Zo zegt ze: "Het was niet mijn keus om een punt achter de relatie tussen mij en Siki te zetten, daarom had ik niet het gevoel dat het een ex was. Dus elke keer als ik datete met iemand, dan voelde het voor mij toch als vreemdgaan. Terwijl dat het niet was, omdat hij er niet meer is." Hierdoor is de zangeres voor een lange periode alleen gebleven. Toch heeft Sarita Lorena het roer omgegooit en deelt ze: "Ik heb eindelijk de keuze gemaakt om weer liefde te ontvangen, ook al was dat in het begin erg moeilijk. Ik kan wel zeggen dat ik voor de rest van mijn leven alleen blijf, maar dat is ook niet realistisch. Ik ben toch een jonge vrouw en wil uiteindelijk ook huisje-boompje-beestje."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sarita Lorena over haar bijzondere zwangerschap

Sarita Lorena is al een eind op weg om haar doel te bereiken. Zo vertelt de zangeres dat ze inmiddels samenwoont met haar nieuwe vriend en deelde onlangs dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. "Ik ben nu ongeveer twintig weken zwanger, dus ik ben nu op de helft." Daarnaast deelt de 27-jarige zangeres waarom dit kindje een groot wonder voor haar is. "Een paar jaar geleden heb ik een onderzoek laten doen en toen heb ik te horen gekregen dat ik heel moeilijk of eigenlijk helemaal geen kinderen zou kunnen krijgen. Dat heb ik heel lang geloofd. Dus het is heel bijzonder dat er nu toch een wondertje in mij zit."

Ster advertentie
Ster advertentie