Entertainment

Young Thug roept op tot vrede tussen Drake, Future en Metro Boomin

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Young Thug roept op tot vrede tussen Drake, Future en Metro Boomin

Young Thug zit ruim twee en een halfjaar vast op verdenking van het leidinggeven aan een criminele organisatie. Dat belet de rapper er niet van om alsnog zijn invloed te laten gelden binnen de gevangenismuren. De artiest uit Atlanta roept Drake, Future en Metro Boomin namelijk op om vrede te sluiten.

Future, Metro Boomin en Drake belanden in beef

Ongetwijfeld heeft Young Thug vanuit de gevangenis meegekregen dat er dit jaar een grote rapbeef plaatsvond. Deze ruzie escaleerde nadat Future en Young Thug Kendrick Lamar inschakelden voor het nummer Like That. Kendrick maakte van de gelegenheid gebruik om Drake aan te vallen. Hierdoor ontstond er veel onenigheid tussen aan de ene kant Drake, en aan de andere kant Kendrick Lamar, Future en Metro Boomin. Veel andere artiesten voelden zich hierdoor geroepen om hun appeltje met Drake te schillen. Zo verscheen ook Rick Ross met een diss richting Drake. Ook bracht Metro Boomin het nummer BBL-Drizzy uit.

Young Thug wil vrede tussen Drake, Future en Metro Boomin

De gedetineerde Young Thug is niet blij met de megaruzie tussen de rappers, zo liet hij blijken in een tweet. Zo werd er vanaf zijn X-account geschreven: “We zijn allemaal broers. Het is niet meer zoals vroeger als we niet meer samenwerken.” In de tweet werden Drake, Future en Metro Boomin getagd. De twee rappers en de producer hebben nog niet gereageerd op de tweet van Thugger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beef tussen Drake en Kendrick Lamar

Veel rappers bleken dit jaar een vete te hebben met Drake, maar er was maar één strijd waarop alle ogen gericht waren: de ruzie tussen Drake en Kendrick Lamar. Beide artiesten bestookten elkaar met disstracks zoals Not Like Us, Meet The Grahams, Push Ups en Family Matters. Sindsdien zijn er veel discussie gevoerd over wie de winnaar was. Uiteindelijk is Not Like Us het meest beluisterde nummer geworden met bijna 850 miljoen streams op Spotify.

FunX DiXte 1000

Van 2 november t/m 8 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: de hitlijst met de duizend DiXte tunes aller tijden. Gun jij je favoriete artiest een plekje in de lijst? Stem dan nu! Als je stemt maak je ook nog eens kans op tickets voor één van de DiXte 1000 Lounges bij FunX in Rotterdam.

Stem nu!

Ster advertentie
Ster advertentie