Entertainment

Michael B. Jordan geëerd met eigen ster op Hollywood Walk of Fame

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Michael B. Jordan geëerd met eigen ster op Hollywood Walk of Fame

Michael B. Jordan is toegevoegd aan de beroemde Hollywood Walk of Fame. De acteur, regisseur én producer heeft gisteren zijn eigen ster onthuld, die de 2751e is op het beroemde voetpad. "Ik weet dat dit niet niks is en ik besef goed hoe speciaal dit moment is en wat het betekent voor onze community", zei hij in zijn speech.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Carrière

Michael B. Jordan schittert momenteel in de derde Creed-film, die vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen draait. Daarin speelt hij opnieuw de hoofdrol van bokser Adonis. De film is tevens zijn debuut als regisseur.

Michael speelde in 2002 in de serie The Wire en brak in 2013 echt door met zijn rol in Fruitvale Station. Andere succesvolle films waarin hij te zien was, zijn onder ander Black Panther (2018), Just Mercy (2019), Without Remorse (2021) en Black Panther: Wakanda Forever (2022). In 2020 werd de filmster verkozen tot 'Sexiest Man Alive' en stond hij in de TIME's top 100 van meest invloedrijke mensen.

'Begrip in Hollywood'

"Michael B. Jordan is dankzij zijn vele rollen op het grote doek een begrip geworden ", aldus de organisatie achter de Walk of Fame. "En dan te bedenken dat deze ster niet eens opgroeide met de wens om acteur te worden! Gelukkig voor ons is hij van gedachten veranderd en nu wordt hij geëerd met een iconische ster."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie