Entertainment

Michael B. Jordan en Lori Harvey zetten punt achter relatie

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Michael B. Jordan en Lori Harvey zetten punt achter relatie

Michael B. Jordan en Lori Harvey hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten. Dat meldt een anonieme bron dichtbij het koppel aan People. "Ze hadden mooie tijden samen en haalden het beste in elkaar naar boven", aldus de bron.

Volgende stap

Michael en Lori hadden ruim anderhalf jaar een relatie en zijn er naar verluidt kapot van dat daar nu een eind aan is gekomen. Volgens de anonieme bron houden de twee nog steeds erg veel van elkaar. De 35-jarige Creed-acteur wilde zelfs een volgende stap in hun relatie zetten. "Michael is in de loop van hun relatie veel volwassener geworden en was klaar om zich voor de lange termijn te binden. Hij voelde zich volledig op zijn gemak bij haar en durfde voor het eerst zijn emoties te tonen in een romantische relatie", aldus de bron.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto's verwijderd

Lori Harvey heeft alle foto's van zichzelf samen met Michael verwijderd van Instagram. De twee maakten in januari 2021 bekend op social media dat ze een koppel waren. In september vorig jaar liet de 25-jarige influencer tijdens het programma The Real weten dat ze genoot van haar relatie met Michael. "We houden elkaar gewoon echt in evenwicht. Ik geloof echt in het gezegde: 'Als je het weet, dan weet je het.' En ik denk dat dat echt van toepassing is op onze situatie en we hebben het gewoon heel leuk samen."

Ster advertentie
Ster advertentie