Entertainment

Jack over diss Lil Kleine: "Ik dacht dat we cool met elkaar waren"

foto: Pass de Aux
  1. Newschevron right
  2. Jack over diss Lil Kleine: "Ik dacht dat we cool met elkaar waren"

Jack heeft geen spijt van zijn diss aan het adres van Lil Kleine. Dat vertelt de rapper in de nieuwste aflevering van Pass de Aux. Trapjack haalde hard uit naar Kleine nadat zijn naam werd genoemd op de track Anna. "Als hij me van tevoren had gecheckt, was er niks aan de hand geweest."

Jack dist Lil Kleine

"B*tch het is Lil Kleine, je weet zelf, het is geen Trapjack." Dat was de line die ervoor zorgde dat de gemoederen hoog opliepen. Volgens Jack had Lil Kleine hem van tevoren moeten vertellen dat hij zijn naam op deze manier zou noemen op een track. "Maar ik wist van niks. Dan gaat de publieke opinie bepalen wat er is gebeurd. Iedereen zei: 'Lil Kleine heeft Jack gedist'. Dan moet ik er wel op reageren."

Hoewel het begrijpelijk is dat Jack verrast werd door de name drop van Kleine, vragen veel mensen zich af of de Rotterdammer er niet té hard in is gegaan. Zo neemt hij op zijn disstrack Geen Lil Kleine geen blad voor de mond. "Voor mijn gevoel waren we cool met elkaar", legt Jack uit. "Maar als je me geen context geeft, ben ik wel iemand die er vol ingaat." Toch vindt Trapjack dat hij het netjes heeft gehouden. "Het had echt nog veel erger gekund."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gebruik maken van het moment

Volgens Jack is het logisch dat hij een disstrack aan Lil Kleine heeft gewijd. "Hij is één van de grootste en gaf me een opening om die sliding te maken." De rapper maakt er geen geheim van dat hij van het moment gebruik wilde maken. "Ik was zelf nog nooit trending op YouTube geweest. Maar toen ik hem diste, stond ik vier dagen lang op nummer 1." Ook zouden andere artiesten begrip hebben gehad voor de keuze om Kleine te dissen. "Ze zeiden dat ze hetzelfde zouden doen."

In de track Geen Lil Kleine onthult Jack naar eigen zeggen een aantal feiten die nog niet bekend waren. De rapper legt in de podcast uit hoe hij aan die informatie kwam. "Een paar mensen hebben me gewoon gebeld en hebben me dingen over hem verteld." Trapjack wil niet bekendmaken welke mensen vrijwillig juice met hem hebben gedeeld. "Maar het is een vieze wereld waar we in leven. Andersom zou het ook gebeuren."

No hard feelings

Uiteindelijk heeft Lil Kleine niet meer gereageerd op de disstrack van Jack. Voor de Rotterdammer kwam dat niet als een verrassing. "Als het op rappen aankomt, gooi ik hem vierkant weg. Hij weet dat 'ie het niet van mij gaat winnen." Toch hoopte Jack stiekem wel op een reactie. "Maar ik begrijp dat hij het niet heeft gedaan. Hij zou me te groot maken." Tot slot maakt de rapper duidelijk dat hij geen haat voelt voor Lil Kleine. "Ik heb no hard feelings en pomp die man zijn tracks nog steeds. Dat deed ik gisteren nog, haha. Ik voel die man dood."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie