Entertainment

Badr Hari bevestigt relatie met 14 jaar jongere vriendin: "I loved her"

foto: Instagram @eefjeplet
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari bevestigt relatie met 14 jaar jongere vriendin: "I loved her"

Badr Hari (39) deelt via zijn Instagram Story dat hij helemaal in de wolken is met zijn 14 jaar jongere vriendin: Eefje Plet (25). Bij de foto schrijft hij onder meer: "I loved her", waarmee hij zijn relatie met haar lijkt te bevestigen.

Badr Hari bevestigt zijn relatie met nieuwe vriendin

Op de foto die Badr Hari deelt, is te zien dat ze twee het samen erg gezellig hebben en een het romantische moment vast hebben gelegd met een selfie. Daarnaast schrijft de bokser dat hij van Eefje houdt en dat zij van hun relatie en de foto houdt. "I loved her and she loved us", aldus Badr Hari.

foto: Instagram @badrhariofficial

Badr Hari en Eefje Plet

Wie is Eefje Plet?

Eefje Plet stond eerder bekend als barista en kwam in contact met Badr Hari via zijn familie, omdat ze bevriend is met een nichtje van hem. Het gerucht gaat dat ze ook enige tijd als oppas voor het gezin heeft gewerkt, wat uiteindelijk zou hebben geleid tot een affaire tussen Eefje en haar nieuwe vriend. Dit nieuws kwam naar buiten terwijl de bokser nog getrouwd is met zijn vrouw Daphne, met wie hij vijf kinderen heeft. Hoewel Daphne op de hoogte lijkt te zijn van deze affaire, lijkt ze het huwelijk te willen voortzetten omwille van hun kinderen.

Ster advertentie
Ster advertentie