Entertainment

Monica Geuze heeft spijt van borstvergroting: "Alleen maar ellende"

foto: Monica Geuze via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze heeft spijt van borstvergroting: "Alleen maar ellende"

Monica Geuze heeft laten weten dat ze spijt heeft van de meerdere borstvergrotingen die ze heeft laten doen. In haar podcast Geuze & Gorgels deelt ze zelfs dat ze hier nooit aan had moeten beginnen en dat het haar alleen maar ellende heeft gebracht.

Monica Geuze heeft spijt van haar borstvergrotingen

Monica Geuze vertelt in haar podcast Geuze & Gorgels dat ze haar borsten nooit had moeten vergroten. In het verleden heeft ze deze ingreep laten uitvoeren, maar na haar zwangerschap heeft Monica haar borsten opnieuw laten doen op advies van een cosmetisch arts. Helaas leidde dit tot verdere problemen en spijt, wat haar ertoe bracht om de implantaten te laten verwijderen en opnieuw onder het mes te gaan.

In een de laatste aflevering van Geuze & Gorgels deelt Monica haar ervaringen en gevoelens over deze ingrepen. "Ik heb echt spijt van de borstvergroting. Het was een beslissing die ik nooit had moeten nemen. Achteraf gezien had ik gewoon blij moeten zijn met hoe ik eruit zag."

Monica Geuze heeft de verkeerde keuze gemaakt

Monica Geuze legt uit dat ze al drie keer is geopereerd en zelfs vier keer aan één van haar borsten is behandeld. "Het is een opeenstapeling van problemen en ellende. Het was gewoon een verkeerde keuze", deelt ze. Nu de influencer hierop terugkijkt, zegt Monica te beseffen dat ze haar natuurlijke uiterlijk had moeten accepteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Monica te zien in nieuwe lingeriecampagne

Hoewel Monica zegt dat ze de verkeerde keuze heeft gemaakt omtrent haar borstvergrotingen, ging ze onlangs toch uit de kleren voor een lingeriecampagne van Hunkemöller. Monica had een uitgebreide Instagrampost gewijd aan haar nieuwe campagne en vertelde dan ook dat ze niet razend enthousiast was over een samenwerking met het lingeriemerk. "Om eerlijk te zijn was dit jarenlang iets waar ik écht niet om stond te springen", schrijft ze.

Toch raakte de voormalig vlogster onder de indruk toen ze aanwezig was bij de Hunkemöller Fashion Show. Zo zegt ze: "Ik was echt onder de indruk van het zelfvertrouwen van sommige modellen die in de show liepen raakte geïnspireerd, want het 'echte schoonheid komt van binnen'-riedeltje klikte ineens." Uiteindelijk is Monica Geuze de samenwerking aangegaan en dat heeft haar iets doen beseffen: "Het begint allemaal bij het accepteren van jezelf. Het is cliché, maar waar."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie