Entertainment

Drake laat unreleased samenwerking met Kendrick Lamar horen: "Hij gaat het killen"

foto: Drake via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Drake laat unreleased samenwerking met Kendrick Lamar horen: "Hij gaat het killen"

Drake heeft fans geheel onverwacht een sneak peak gegeven van een wel hele interessante samenwerking. Het gaat namelijk om een onuitgebrachte samenwerking met Kendrick Lamar. Iets waarvan we, na het afgelopen jaar, met zekerheid kunnen zeggen dat fans dit nummer nooit zullen horen.

Samenwerking van Drake tussen Kendrick

Drake is fans al een tijdje blij aan het maken met nieuwe, maar ook oude muziek via zijn 100 GB-drops. In één van de video's is te zien hoe Drizzy in de studio naar een beat luistert, samen met zijn vaste producer Noah '40' Shebib. Drake noemt de instrumental "gestoord." Na het afspelen van de track, prijst Drake een gastbijdrage, met de woorden: "Van hem, op dit moment, weet ik dat hij dit gaat killen."

Shebib onthult vervolgens dat Drake het over zijn toekomstige rivaal had en zei: "Toen hij me vertelde dat het om Kendrick ging, viel alles op zijn plek. Het was geniaal." Helaas is deze samenwerking nooit tot stand gekomen. De beat die in de clip wordt afgespeeld, werd later namelijk gebruikt door Action Bronson voor zijn nummer Actin’ Crazy uit 2015, dat wel werd geproduceerd door 40 samen met een producer van J Cole's Dreamville. Hoewel de video geen datum bevat, is de kans groot dat deze afkomstig is uit 2012 of 2013, aangezien veel van de nieuwste 100 Gigs-beelden de totstandkoming van Nothing Was the Same laten zien. Drake en Kendrick Lamar hebben echter wel andere samenwerkingen gehad. Zo werkten de twee samen aan de nummers Poetic Justice en A$AP Rocky's Fuckin' Problems.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie