Entertainment

Serena Williams gaat los op Kendricks “Not Like Us” ondanks (liefdes)verleden met Drake

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Serena Williams gaat los op Kendricks “Not Like Us” ondanks (liefdes)verleden met Drake

Serena Williams is er blijkbaar over uit wie de winnaar is van de beef tussen Kendrick Lamar en Drake. De voormalige toptennisster presenteerde onlangs de ESPY Awards: een Amerikaanse award uitreiking voor sporters. Tijdens het presenteren speelde ze Kendrick Lamars hit-diss Not Like Us af. Dat het nummer haar beviel was wel duidelijk, aangezien ze meteen losging. Dit was echter opvallend, omdat er jaren geleden mogelijk sprake was van een relatie tussen Williams en Drake.

Serena Williams verwijzing Not Like Us

Kendrick Lamar verwees in Not Like Us naar Serena Williams. In zijn diss gericht aan Drake stelde hij dat Drake niet over Serena Williams moest praten. De oud-tennisster is net als Kendrick Lamar afkomstig uit Compton. Eerder zei Drake op het nummer Middle Of The Ocean, uitgebracht in 2022, dat de echtgenoot van Williams een groupie is.

Bij de opmerking van Drake kwam wellicht oud zeer kijken, aangezien de twee vroeger erg goed bevriend waren. De Canadese artiest kwam vaak kijken naar de tenniswedstrijden van Williams en destijds gingen er verhalen rond dat de twee een relatie zouden hebben. Dit komt doordat Drake Williams herhaaldelijk op een positieve manier in zijn teksten zou zijn genoemd. Ook is er een foto naar buiten gekomen, waarop de twee zoenend te zien zouden zijn. Ondanks alle geruchten is er een eventuele relatie tussen hen nooit bevestigd door Drake of Serena Williams.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Serena gaat los

Dat Kendrick Lamar het in Not Like Us opnam voor Serena Williams, waardeert de oud-tennisster ten zeerste. Zo stelde ze dat niemand ooit een ruzie zou moeten starten met Kendrick Lamar. Kort daarna werd de hitsingle Not Like Us afgespeeld in de zaal en Serena Williams zag haar kans schoon om de C-Walk te doen op het nummer. Williams kon met haar dans, die zijn oorsprong kent in Compton, rekenen op luid gejuich en applaus van het publiek. Daarna voegde ze nog toe: “Kendrick zorgt ervoor dat niemand uit je eigen thuisstad je nog zal mogen.”

Ster advertentie
Ster advertentie