Entertainment

Kim Kardashian eist contactverbod tegen man die haar vaker ongewild thuis opzocht

foto: Shutterstockfoto: Instagram @kimkardashian
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian eist contactverbod tegen man die haar vaker ongewild thuis opzocht

De afgelopen tijd werd Kim Kardashian geteisterd door een man die haar op verschillende plekken heeft gestalkt. Dit hoorde de 43-jarige influencer via via, en daarom eist ze een straatverbod tegen de man, zo meldt TMZ.

Stalker dringt huizen binnen van Kardashian familie

De stalker om wie het zou gaan heet Melvin Conley. In de afgelopen maanden heeft hij veel moeite gedaan om binnen te dringen in de huizen van Kim Kardashian en haar familieleden. Zo dook hij op bij het huis van Kris Jenner terwijl hij in de veronderstelling was dat hij bij het huis van Kim was. Dit zei de stalker ook tegen de beveiligers van Jenners huis. Daarnaast maakte de man de beveiligers wijs dat hij de manager was van Kim en dat hij een afspraak met haar had. Daarnaast zou de stalker zelfs hebben gelogen een NBA-basketballer te zijn.

Kim Kardashian vraagt contactverbod aan tegen stalker

Helaas voor Kim, bleef het niet bij dat ene bezoek van de stalker aan haar moeder. Afgelopen juli wist Melvin Conley ook het huis van de SKIMS-eigenaar te vinden in Malibu. Na een tijdje rondneuzen bij het huis, werd de stalker aangesproken door de beveiligers van de 43-jarige ondernemer en influencer. Hij dreigde zelfs over het hek van de woning te springen nadat hij werd aangesproken. De beveiligers staken hier een stokje voor en hielden de man aan.

Beide incidenten waren Kim Kardashian reden genoeg om een straat- en contactverbod te eisen bij de rechter. Het is niet voor het eerst dat Kim Kardashian een contactverbod eist tegen een stalker. Eerder kreeg een andere stalker van Kim een contactverbod van vijf jaar. Het is niet bekend wanneer de rechter in deze zaak een uitspraak zal doen.

Ster advertentie
Ster advertentie