Entertainment

Lil Wayne emotioneel na mislopen van Super Bowl Halftime Show: “Deed heel veel pijn”

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Lil Wayne emotioneel na mislopen van Super Bowl Halftime Show: “Deed heel veel pijn”

Vorige week werd bekend dat niemand minder dan Kendrick Lamar de Super Bowl Halftime Show zal verzorgen in 2025. De artiest maakt zich op voor een optreden tijdens het grootste Amerikaanse sportevenement dat plaats zal vinden in New Orleans. Vele fans zijn erg blij dat Kendrick Lamar de eer krijgt om op dat podium te staan. Echter, zijn er ook mensen die vinden dat Lil Wayne had moeten optreden, aangezien hij uit New Orleans komt. Wayne zelf was erg emotioneel na het mislopen van de Super Bowl Halftime Show.

Impact op Lil Wayne van mislopen Halftime Show

Lil Wayne deelde een Instagrampost waarin hij zich aan zijn fans verontschuldigt voor zijn radiostilte de afgelopen dagen. Naar eigen zeggen wilde de rapper uit New Orleans zich stilhouden over het feit dat Kendrick Lamar is gekozen voor de Super Bowl. Daarbij gaf hij aan nog steeds erg emotioneel te zijn over het besluit: “Het deed heel veel pijn. Ik was niet voorbereid op een andere uitkomst en dat neem ik mezelf kwalijk. Het heeft me gebroken.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fans steunen Lil Wayne na teleurstelling over Super Bowl Halftime Show

Ondanks de pijn bedankt Lil Wayne toch al zijn fans voor het supporten. “Ik voelde me niets waard. En juist op dat moment waren jullie daar om mij te steunen. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik me staande kon houden.” Daarnaast sprak Lil Wayne een woord van dank uit aan zijn familie, vrienden en alle sportcommentatoren die hem een hart onder de riem hebben gestoken.

Ster advertentie
Ster advertentie