Entertainment

Kendrick Lamar kondigt optreden aan voor de Super Bowl halftime show 2025

foto: YouTube: Kendrick Lamar
  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar kondigt optreden aan voor de Super Bowl halftime show 2025

Kendrick Lamar zal op 9 februari 2025 optreden tijdens de iconische Super Bowl halftime show. Dit werd zondag officieel aangekondigd door de NFL, Apple Music, en Roc Nation. De halftime show van de Super Bowl is het hoogtepunt van de Amerikaanse footballcompetitie en is een van de meest bekeken tv-momenten in de Verenigde Staten en wereldwijd.

Kendrick Lamar treedt op tijdens Super Bowl halftime show

Kendrick Lamar deelde zelf ook het nieuws met zijn fans wereldwijd via zijn YouTube-kanaal. In de video is te zien dat de multidisciplinaire rapper op een football-veld staat met een enorme Amerikaanse vlag op de achtergrond. Daarbij zegt hij: "Er is maar één manier om kampioen te worden, geen tweede rondes!" Hiermee lijkt Kendrick Lamar te verwijzen naar Drake, die onlangs leek te hinten naar een tweede ronde van hun beef. Daarnaast zegt Kendrick Lamar: "Kom me opzoeken in New Orleans op 9 februari en kleed je op je mooist aan, zelf als je vanuit huis kijkt. Let's go!"

Kendrick Lamar voelt zich vereerd dat hij weer mag optreden tijdens de Super Bowl halftime show, laat hij weten in een persbericht. "Rapmuziek is nog steeds het meest impactvolle genre. En ik zal er zijn om de wereld eraan te herinneren waarom dat zo is. Ze hebben de juiste persoon gekozen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kendrick Lamar keert terug op het Super Bowl-podium

De 37-jarige Kendrick Lamar veroverde in 2022 namelijk al eens eerder het podium tijdens de halftime show van Dr. Dre, samen met grootheden als Eminem, Snoop Dogg en 50 Cent. De aankondiging van zijn solo-optreden voor 2025 versterkt zijn status als een van de invloedrijkste artiesten van deze generatie.

Kendrick Lamar is niet alleen geliefd bij zijn fans, maar ook geroemd door de muziekwereld. In 2022 werd hij door Rolling Stone uitgeroepen tot de meest innovatieve rapper van de afgelopen vijftien jaar. Bovendien schreef hij geschiedenis door als eerste niet-klassieke artiest een Pulitzerprijs te winnen voor zijn album DAMN. in 2017. Met maar liefst zeventien Grammy Awards op zijn naam blijft Kendrick Lamar alle grenzen verleggen.

Ster advertentie
Ster advertentie