Entertainment

Snoop Dogg wees OnlyFans-deal van 100 miljoen dollar af: "Met mijn grote hoofd nagedacht"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg wees OnlyFans-deal van 100 miljoen dollar af: "Met mijn grote hoofd nagedacht"

Snoop Dogg kreeg de kans om een flink bedrag te verdienen met content voor OnlyFans. Toch besloot de iconische rapper het aanbod af te wijzen. Volgens Snoop heeft hij deze keer met zijn 'grote hoofd' nagedacht en de juiste beslissing genomen.

Snoop Dogg over Only Fans

Tijdens een de nieuwste aflevering van Watch What Happens Live met Andy Cohen deelde Snoop Dogg dat hij toch wel een grote deal heeft afgewezen. De rapper kreeg namelijk 100 miljoen dollar aangeboden om content te maken voor het platform Only Fans. "Ik heb inderdaad 100 miljoen afgeslagen. Het enige deel van mij dat daar spijt van heeft, is mijn vriend daar beneden", zei hij met een knik naar zijn kruis.

Daarop vroeg de presentator of zijn vriend daar beneden echt spijt had, waarop Snoop het volgende antwoordde: "Mijn vriend zei dat er waarschijnlijk geen belasting op die 100 miljoen zou zitten. Maar ik zei tegen hem: 'Het is niet jouw beslissing. Deze keer denk ik niet met het kleine hoofd. Ik wil met het grote hoofd nadenken." De voornaamste reden om deze deal af te wijzen was dan ook het respect dat hij voor zijn vrouw had, deelde de rapper.

Snoop Dogg over zijn grote hoofd

De presentator van het programma vroeg vervolgens aan Snoop Dogg hoevaak hij gebruik maakt van zijn 'grote hoofd' tijdens dit soort besluiten. "Het grote hoofd is de reden waarom ik sta waar ik nu ben. Dus ik gebruik ongeveer 98,9 procent van zijn denkwerk en de andere 1,3 procent gaat naar de kleine man."

Snoop Dogg volgde zijn instinct, maar sprak eerder al over deze beslissing in januari tijdens een aflevering van Wake & Bake With Double S Express op Instagram Live met Slink Johnson. "Ze zeiden: OnlyFans wil je erbij hebben, Snoop. Je zou ongeveer 100 miljoen kunnen verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is dat ding te laten zien", vertelde hij destijds.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie