Entertainment

Dít bedrag verdient Snoop Dogg tijdens de Olympische Spelen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Dít bedrag verdient Snoop Dogg tijdens de Olympische Spelen

Snoop Dogg neemt de Olympische Spelen over en dat doet hij voor een flinke som geld. De veelzijdige artiest is voortdurend in beeld, terwijl hij side quests aanneemt en zorgt voor iconische momenten. Maar dat doet hij natuurlijk niet voor niets.

Hoeveel verdient Snoop Dogg tijdens de Olympische Spelen?

Snoop Dogg begon de Olympische Spelen als fakkeldrager tijdens de openingsceremonie en heeft sindsdien voor veel hilarische momenten gezorgd. Zo verscheen hij gekleed als dressuurruiter tijdens de dressuurwedstrijd in Parijs en schitterde hij als sportcommentator, een rol die hij op geweldige wijze vervult. Volgens Henry McNamara zou Snoop Dogg ongeveer 500.000 dollar per dag verdienen. Bovendien laat McNamara via X weten dat Snoop zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten in Parijs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Snoop Dogg op de Olympische Spelen in Tokio

Dit is niet de eerste keer dat Snoop Dogg betrokken is bij de Spelen. In 2021 was hij ook al actief tijdens de Olympische Spelen in Tokio. "Die prestatie alleen al heeft Snoop een rol opgeleverd als speciale correspondent in Parijs. We weten niet wat er elke dag gaat gebeuren, maar we zijn er zeker van dat hij zijn unieke perspectief zal toevoegen aan onze vernieuwde Olympische primetime-show", aldus Molly Solomon van NBC Olympics.

In 2028 zullen de Zomer Spelen in Los Angeles plaatsvinden. De kans is groot dat we Snoop dan terugzien wanneer hij wederom zijn rol als sportcommentator zal omarmen.

Ster advertentie
Ster advertentie