Entertainment

Kim Kardashian heeft een mannelijke nanny: "Ik was bang om het Kanye te vertellen"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian heeft een mannelijke nanny: "Ik was bang om het Kanye te vertellen"

Kim Kardashian heeft in de laatste aflevering van The Kardashians laten weten dat ze een mannelijke nanny heeft aangenomen. Dit heeft ze speciaal gedaan voor haar zoontje Saint, omdat ze merkt dat haar huishouden gedomineerd wordt door vrouwen.

Gedomineerd door vrouwen

Kim Kardashian zegt het erg lastig te vinden om streng te zijn voor haar kinderen. "Mijn ouders waren helemaal niet streng en soms, omdat ik het erg druk heb, zou het geweldig zijn als ik een partner had die het even over zou kunnen nemen. Maar die heb ik nu niet", liet ze aan People weten.

Kim heeft de keuze gemaakt om een mannelijke nanny aan te nemen, omdat haar huishouden naar eigen zeggen vooral gedomineerd wordt door vrouwen. Ze noemt hem ook wel een 'manny'. "Ik wilde heel graag een man in de buurt hebben die ze op zou halen en mee zou nemen naar hun sportklasjes. Ik was doodsbang om dat aan hun vader te vertellen."

Kanye's reactie

Volgens Kim reageerde Kanye echter beter dan verwacht. "Toen Kanye de kinderen thuisbracht, stelde hij zichzelf voor aan hem. Hij speelde vervolgens twee-tegen-twee een spel met Saint en de 'manny'. Kanye is zo aardig tegen hem geweest. Hij zei ook tijdens het spel: 'Hey, als je gaat helpen mijn zoon groot te brengen, geef hem de bal dan niet zo makkelijk terug. Laat hem dat zelf doen. Dat zijn regels die ik wel graag zou willen hebben'. En ik dacht: 'Oh mijn God, oké. Dit is geweldig!'"

Ster advertentie
Ster advertentie