Entertainment

Lil Pump beschuldigd van mishandeling: “Hij dwong me om een condoom te eten”

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Lil Pump beschuldigd van mishandeling: “Hij dwong me om een condoom te eten”

Lil Pump is onlangs aangeklaagd voor mishandeling. In een stream van pranker Vitaly Zdorovetskiy zou de rapper samen met de streamer en UFC-vechter Colby Covington een man hebben mishandeld en bedreigd hebben. De rapper zou daarbij zelfs de man in het gezicht hebben geslagen met een condoom.

Vitaly Zdorovetskiy jaagt met Lil Pump en Colby Covington op "pedofiel"

Pranker Vitaly Zdorovetskiy schakelde Lil Pump en Colby Covington in voor zijn serie genaamd Catching Predators. In deze serie jaagt Zdorovetskiy, vaak samen met rappers, op vermeende pedofielen. In de aflevering met Lil Pump en Colby Covington, ging het drietal achter een man aan genaamd Edwin Valenzuela. Hij was als Uberchauffeur aan het werk toen hij van twee onbekende klanten het aanbod kreeg om boten schoon te maken voor extra geld. Valenzuela ging op het aanbod in en maakte een afspraak met de twee mannen.

Eenmaal bij de afspraak op een schip werd de man overvallen door Vitaly Zdorovetskiy, Lil Pump en Colby Covington. Het drietal beschuldigde hem ervan seksueel getinte gesprekken te hebben minderjarigen terwijl hij werd gefilmd. Volgens Valenzuela waren deze berichten nep en heeft hij ze nooit zelf verstuurd. Ook zou Valenzuela geen Engels spreken en dus geen idee hebben waar het drietal hem daadwerkelijk van beschuldigde.

Man mishandeld door Lil Pump

Valenzuela zou, naast de naar eigen zeggen valse beschuldigingen, ook nog fysiek aangevallen zijn. Zo zou Lil Pump de man hebben geslagen en geschopt tegen zijn hoofd. Ook zouden Zdorovetskiy, Lil Pump en Covington de man hebben gedwongen om een condoom te eten. Daarnaast werd het haar van de man “met geweld afgeknipt”. Alsof dat nog niet genoeg was, dreigde het drietal Valenzuela ook nog aan de krokodillen te voeren.

Valenzuela mogelijk slachtoffer van valse beschuldigingen

Of de beschuldigingen van pedofilie aan het adres van Valenzuela kloppen is twijfelachtig. Vitaly Zdorovetskiy heeft namelijk de reputatie van iemand die zijn content in scène zet. Volgens Complex verliet de pranker YouTube nadat het videoplatform hem ervan verdacht neppe pranks te maken met acteurs. Mogelijk gebeurt hetzelfde met de serie Catching Predators.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aanklacht mishandeling tegen Lil Pump en twee anderen

In de aanklacht staat dat Valenzuela meer dan 100.000 dollar claimt van Lil Pump, Vitaly Zdorovetskiy en Colby Covington. Daarnaast beschuldigt hij de drie bekendheden van samenzwering, mishandeling, vrijheidsberoving, opzettelijk toebrengen van emotioneel leed en civiele diefstal. Geen van de verdachten heeft publiekelijk gereageerd op de aantijgingen.

Ster advertentie
Ster advertentie