Entertainment

UFC-ster Colby Covington kent geen genade en wurgt Lil Pump bewusteloos

  1. Newschevron right
  2. UFC-ster Colby Covington kent geen genade en wurgt Lil Pump bewusteloos

Als doorsnee persoon is het voor je eigen gezondheid erg verstandig om geen gevecht aan te gaan met een professioneel vechter. Dat advies wuifde Lil Pump onlangs weg en hij liet zich dan ook verleiden tot een stoeipartij met UFC-ster Colby Covington. De weltergewicht vechter zorgde er daarna voor dat de rapper in no-time bewusteloos raakte.

Lil Pump bewusteloos gewurgd door Colby Covington

Lil Pump heeft zijn carrière nieuw leven ingeblazen als streamer. De Gucci Gang-rapper besloot om Colby Covington uit te dagen voor een sparringsessie. Covington stemde in dat liep meteen verkeerd af voor Lil Pump. De UFC-vechter had de rapper in een rear naked choke waardoor laatstgenoemde al snel moest aftikken. Covington liet Lil Pump ondanks het aftikken niet los waardoor de artiest bewusteloos raakte tijdens zijn stream.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties op sparringsessie tussen Colby Covington en Lil Pump

Volgens sommige fans is het onverantwoordelijk dat een prof als Colby Covington iemand wurgt die geen MMA-ervaring heeft. Ook waren er mensen die vonden dat de UFC-vechter meteen moest stoppen nadat Lil Pump aftikte. Zo reageerde iemand: “Colby Covington zou zijn jiu jitsu-band in moeten leveren en mag nooit meer vechten na deze actie. Dit is niet oké.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie