Entertainment

One Direction-ster Liam Payne dood gevonden na val: "Ben gebroken"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. One Direction-ster Liam Payne dood gevonden na val: "Ben gebroken"

Liam Payne is op woensdagavond dood gevonden, nadat hij viel van een balkon in Argentinië. De artiest werd bekend door zijn deelname aan de boyband One Direction en werkte de laatste jaren hard aan zijn solocarrière. Hij laat een zevenjarige zoon, genaamd Bear Grey, achter.

Liam Payne dood gevonden

Liam Payne is op 31-jarige leeftijd dood gevonden in Buenos Aires, Argentinië. De oorzaak van de val is op dit moment nog niet duidelijk. Verschillende nieuwsmedia melden dat de artiest zijn hotelkamer had verwoest, agressief was en onder invloed zou zijn toen de val gebeurde. De politie zou ook zijn ingeschakeld.

Op het internet wordt er gespeculeerd dat het zou kunnen gaan om zelfmoord, aangezien de artiest de afgelopen tijd veel negatief in het nieuws kwam. Zo zou zijn ex-verloofde vorige week een cease and desist brief naar de artiest hebben gestuurd vanwege het obsessief contact opnemen met haar en haar familie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dood van Liam Payne shockeert fans

Op social media heeft zijn dood veel losgemaakt onder zijn fans, vanwege zijn jonge leeftijd, maar ook door de impact van zijn deelname aan One Direction. "Ik weet niet waarom, maar geen enkele dood van een bekendheid heeft mij zo geraakt als die van Liam. Misschien komt het omdat onze generatie met hem opgroeide", schrijft iemand op Instagram. "Ik ben echt gebroken van dit nieuws. Als een Directioner weet ik niet wat ik moet zeggen", "OMG mijn innerlijke tiener is zo geshockeerd" en "Dit kan niet waar zijn". De leden van One Direction hebben nog niet gereageerd op de dood van Liam Payne.

Ster advertentie
Ster advertentie