Entertainment

Bhad Bhabie deelt zoenende foto's met vriend die haar mishandelde

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Bhad Bhabie deelt zoenende foto's met vriend die haar mishandelde

Bhad Bhabie lijkt nog steeds samen te zijn met haar babydaddy LeVaughn, als we haar Instagram Story moeten geloven. In de onlangs geposte Story deelde het Only Fans-model namelijk beelden van LeVaughn die haar nek kuste. Fans vinden het maar een interessante situatie aangezien Bhad Bhabie niet zo lang geleden deelde dat hij haar had mishandeld.

Bhad Bhabie en haar vriend LeVaughn zijn samen

Fans van Bhad Bhabie zijn in de war door de onduidelijke situatie rondom haar relatie met LeVaughn, die beschuldigd wordt van mishandeling. De onrust begon toen er beveiligingsbeelden naar buiten kwamen waarop te zien was hoe LeVaughn de rapper mishandelde. Deze beelden, samen met details over Bhad Bhabie's verwondingen, hebben veel bezorgdheid gewekt. Recent heeft Bhad Bhabie echter een Instagram Story geplaatst waarop te zien is hoe LeVaughn haar nek zoent, wat suggereert dat ze mogelijk nog steeds een stel zijn.

LeVaughn heeft alle beschuldigingen van mishandeling ontkend, ondanks de verontrustende beelden die circuleerden. "Ze heeft dat om een reden gedaan en ik heb dat niet gedaan. Als ik dat had gedaan, zou ze niet nog bij me zijn", beweerde hij op sociale media. Dit heeft veel verontwaardiging onder fans veroorzaakt en geleid tot nog meer vragen over de reden achter hun relatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bhad Bhabie: "Ik hou meer van die man dan mezelf"

Bhad Bhabie deelde kort na de mishandeling de volgende tekst op haar Instagram Story:
"Ik houd meer van die man dan van mezelf, en het is eerlijk gezegd heel treurig."
Ze erkende dat het makkelijk zou zijn om weg te lopen, maar dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is. "Dit gebeurt niet vaak, maar LV heeft zeker een probleem. Hij zal de hulp krijgen die hij nodig heeft... Op dit moment is er geen ruimte voor fouten."

Bhad Bhabie voegde hieraan toe: "Wie ook zegt dat ze er voor mij zijn, zal me steunen ongeacht wat ik kies te doen. Jullie weten dat ik een pittige persoonlijkheid heb, maar er is absoluut geen excuus voor dit gedrag. Mijn bedoeling met het delen van dit was niet om hem aan te vallen, maar om hem te laten zien dat wat hij doet verkeerd is. Zo kan hij verantwoordelijkheid nemen en zichzelf veranderen."

Ster advertentie
Ster advertentie