Entertainment

Dít is de naam van Ashanti en Nelly's kindje: "Trotse en gelukkige ouders"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Dít is de naam van Ashanti en Nelly's kindje: "Trotse en gelukkige ouders"

Ashanti maakte deze week op Instagram bekend dat ze samen met Nelly hun kindje hebben verwelkomd. In een video die ze maandag deelde, toont Ashanti haar post-partum figuur en deelt ze: “Vier weken na de bevalling, je hebt geen idee wat dit lichaam kan doen."

Nelly en Ashanti verwelkomen kindje

Ashanti en Nelly zijn nu ongeveer zes maanden getrouwd en hebben hun eerste kindje samen gekregen. Op 18 juli verwelkomden ze hun zoon Kareem Kenkaide Hayes, zoals bevestigd door een vertegenwoordiger aan People. “De trotse en gelukkige ouders zijn dol op KK”, voegde de vertegenwoordiger toe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nelly gearresteerd

Ashanti kondigde de geboorte van hun eerste kind aan, enkele weken nadat Nelly een confrontatie met de politie had. Op 7 augustus werd hij in de omgeving van St. Louis gearresteerd op verdenking van bezit van XTC-pillen. Volgens de Associated Press blijkt uit online rechtbankdocumenten in Missouri dat Nelly in 2018 was beboet voor rijden zonder de juiste verzekering. Een rechter had in december 2023 een bevel uitgevaardigd dat nog steeds openstond.

Nelly's advocaat beweerde dat de politie geen redelijke grond had om Nelly's wagen te doorzoeken en dat Nelly niet op de hoogte was van het bevel. "Ik ben 100% zeker dat deze zaak nergens naartoe zal gaan", zei de advocaat.

Ster advertentie
Ster advertentie