Entertainment

Fans beweren dat 21 Savage Kendrick Lamar heeft gedist, manager ontkent

foto: EPAfoto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Fans beweren dat 21 Savage Kendrick Lamar heeft gedist, manager ontkent

Volgens sommige fans zijn we een heel nieuw hoofdstuk ingeslagen als het gaat om de beef tussen Kendrick Lamar en Drake. 21 Savage zou Kendrick Lamar naar verluidt namelijk hebben gedist op het nummer It’s Up in samenwerking met Drake. De manager van de 31-jarige rapper ontkende dit echter met klem.

Line 21 Savage

Gisteravond bracht Drake drie tracks uit op een Instagramaccount genaamd Plottttwistttttt, Op een van de nummers stond ook 21 Savage. De rapper uit Atlanta rapte daarin onder andere: “Made a couple songs think he hot now. Hit his ass up think he Pac now." Hiermee lijkt 21 Savage naar iemand uit te halen en aangezien het nummer in samenwerking is met Drake, dachten de fans al snel dat het over Kendrick Lamar zou kunnen gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties op 21 Savage

Voor fans was deze 'diss naar Kendrick' reden genoeg om een reactie te geven op het internet. Zo schreef iemand op X: “Een kant kiezen door iemand te sneakdissen in plaats van namen te noemen. Mensen zijn echt bang.” Weer een ander vindt dat 21 Savage helemaal geen recht van spreken heeft. Zo schreef deze persoon: “21 Savage is niet de persoon die Kendrick Lamar moet dissen. Hij is een van de slechtste rappers van zijn generatie. Al zijn verses klinken hetzelfde.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie manager 21 Savage

Als we de manager van 21 Savage moeten geloven, is het allemaal een storm in een glas water. Hij zegt namelijk dat de line van 21 Savage helemaal niet gericht is aan het adres van Kendrick Lamar. Dit liet hij weten via streamer DJ Akademiks die de boodschap overbracht tijdens zijn livestream. “Het is totaal niet gericht aan Kendrick Lamar. Iedereen kan weer rustig doen”, aldus Akademiks.

Ster advertentie
Ster advertentie