Music

Drake komt waarschijnlijk binnenkort met een nieuw album

foto: Instagram: @ champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake komt waarschijnlijk binnenkort met een nieuw album

Hoewel Drake het onderspit delfde in de beef met Kendrick Lamar is er geen tekort aan nieuwe muziek van de rapper. Zo heeft hij sinds het einde van de rap battle al meerdere gastbijdrages geleverd op tracks van andere artiesten. Nu lijkt het erop dat Drake waarschijnlijk ook nog met een nieuw album komt.

Drake dropt zeer binnenkort nieuwe plaat

In een nieuwe aflevering van de podcast Ebro in the Morning vertelde host Ebro dat hij heeft vernomen dat fans niet lang meer hoeven te wachten op een nieuwe plaat van Drake. "Ik heb gehoord dat Drake aan een nieuw project werkt die sneller uitkomt dan we denken."

Dat de rapper zeer binnenkort met een album komt is al verrassend genoeg, maar wat nog opmerkelijker is, is dat de plaat geproduceerd zou zijn door Conductor Williams. "Ik heb ook gehoord dat hij een heel project met Conductor Williams heeft liggen, wat het tegenovergestelde is van wat Drake nu maakt", aldus co-host Peter Rosenberg. Hiphopfans kennen de grimmige sound van Conductor Williams voornamelijk van zijn werk op underground hiphopalbums van rappers zoals Westside Gunn, Conway the Machine, Rome Streetz en Mach-Hommy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drake en Conductor Williams werkten eerder samen

Het is niet de eerste keer dat Drake en Conductor Williams de studio zijn ingedoken. Eerder werkten de twee al samen aan het nummer 8AM In Charlotte dat te horen is op Drakes meest recente album For All the Dogs. Verder produceerde Conductor Williams ook nog de track Stories About My Brother, die op de deluxe-versie van For All the Dogs staat.

Sinds 2021 elk jaar een album

Hoewel Drake in oktober vorig jaar aangaf even gas terug te willen nemen om zich op zijn gezondheid te richten, gaat hij onverminderd door met nieuwe muziek droppen. Zo heeft hij sinds 2021 elk jaar een album uitgebracht. Ook dropte hij in 2022 een gezamenlijk album met 21 Savage, Her Loss.

Ster advertentie
Ster advertentie