Entertainment

Sean Kingston en moeder rennen op hilarische manier weg voor journalisten

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Sean Kingston en moeder rennen op hilarische manier weg voor journalisten

Sean Kingston en zijn moeder hadden totaal geen behoefte om met journalisten te praten na hun recente verschijning in de rechtbank. De zaak draait om ernstige beschuldigingen van fraude. Een video van dit komische tafereel gaat inmiddels viraal op het internet, waar te zien is hoe het duo de benen neemt om aan de pers te ontkomen.

Sean Kingston en moeder Janice Turner rennen hard weg

In de video van Local 10 News is te zien hoe Sean Kingston en zijn moeder, Janice Turner op een hilarische manier wegrennen van de camera's. Terwijl Sean Kingston zich haast naar zijn auto, volgt een verslaggever hem op de voet en roept: "Sean, het ziet er belachelijk uit om zo te rennen!" Zijn moeder, die hem joggend achterna gaat, zwaait met haar handen en schreeuwt naar de camera. Nadat Janice Turner de auto heeft bereikt, rijdt de auto onmiddellijk weg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sean Kingston beschuldigd van grootschalige fraude

Ondanks de komische video is het geen grap waar Sean Kingston en zijn moeder voor terecht staan. Ze worden beschuldigd van samenzwering en grootschalige fraude. Vorige week verschenen ze in de rechtbank waar ze beiden pleitten voor onschuldig. De aanklachten beweren echter dat ze betrokken zijn geweest bij het oplichten van verkopers van luxe goederen, zoals auto's en sieraden. Ze zouden hebben gedaan alsof ze betaalden, maar uiteindelijk geen cent hebben overgemaakt. Volgens de aanklager hebben Sean Kingston en zijn moeder voor meer dan een miljoen dollar aan goederen buitgemaakt door deze vorm van fraude. Als ze schuldig worden bevonden, riskeren ze een celstraf van maar liefst twintig jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie