Entertainment

Selena Gomez kan geen kinderen krijgen: "Heb moeten rouwen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Selena Gomez kan geen kinderen krijgen: "Heb moeten rouwen"

Selena Gomez heeft in een nieuw interview onthuld dat ze er naar uitkijkt om op een dag moeder te worden. Toch zal ze helaas niet in staat zijn om zelf zwanger te worden of te bevallen.

Selena Gomez kan geen kinderen krijgen

Selena Gomez sprak in een openhartig gesprek met Vanity Fair over haar kinderwens met haar vriend Benny Blanco. Toch deelde ze dat het allemaal anders zou zijn dan ze zich had voorgesteld. "Ik heb dit nooit eerder gezegd", vertelt Gomez. "Maar helaas kan ik geen eigen kinderen dragen. Door mijn medische problemen zou dat zowel mijn leven als dat van de baby in gevaar brengen. Dat was iets waar ik een lange tijd over heb moeten rouwen."

Selena Gomez, die sinds 2015 open is over haar diagnose van Lupus, vervolgde haar verhaal met: "Ik dacht dat het zou gebeuren zoals het voor iedereen gebeurt. Maar ik ben nu op een veel betere plek. Ik ben dankbaar dat er opties zijn zoals draagmoederschap of adoptie. Dat zijn allebei grote mogelijkheden voor mij. Ik ben enthousiast over hoe die reis eruit gaat zien, ook al zal het er anders uitzien", deelde ze. “Uiteindelijk maakt het me niet uit. Het zal mijn kind zijn. Het zal mijn baby zijn.”

Selena Gomez over relatie met Benny Blanco

Dit interview komt ongeveer vier maanden nadat Selena's vriend Benny Blanco tijdens een gesprek met Howard Stern vertelde dat het krijgen van kinderen met Selena zijn "volgende doel" is in het leven. In het gesprek met Vaniety Fair reageerde Selena lachend op Blanco's uitspraken. "Hij kan niet liegen. Na dat interview moest ik zo hard lachen. Ik dacht: Iets anders dat je wilde delen?"

De zangeres vertelt daarnaast dat ze ontzettend gelukkig is in haar relatie met Benny Blanco. "Ik ben nog nooit zo geliefd geweest. Hij is echt een lichtpunt in mijn leven. Hij is mijn beste vriend. Ik hou ervan om hem alles te vertellen."

Ster advertentie
Ster advertentie