Entertainment

Woning van Andrew Tate opnieuw binnengevallen door Roemeense politie

foto: Shutterstockfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Woning van Andrew Tate opnieuw binnengevallen door Roemeense politie

De controversiële influencer Andrew Tate heeft wederom te maken gehad met een inval in zijn huis in Roemenië. Dit omdat de 37-jarige internetpersoonlijkheid mogelijk voor zou komen in een onderzoek naar een criminele organisatie die zich bezighoudt met mensenhandel van minderjarigen en witwassen.

Huis van Andrew Tate binnengevallen

De Roemeense politie maakte bekend dat ze vier woningen binnen zijn gevallen in Boekarest en omgeving. In de woningen is er gezocht naar eventueel bewijs tegen deze criminele organisatie. Het is momenteel niet bekend wat de precieze rol is van Andrew Tate en zijn broer Tristan. Ook de advocaten van Tate stellen dat er nog duidelijke beschuldigingen zijn tegen de ex-kickbokser.

Rechtszaak tegen Andrew Tate

Momenteel loopt er een rechtszaak tegen Andrew Tate en zijn broer Tristan. De twee broers worden verdacht van mensenhandel en verkrachting. Zowel Tristan als Andrew Tate hebben eerder ruim vier maanden in voorarrest gezeten voor deze verdenking. Uiteindelijk besloot de rechter dat ze hun proces in vrijheid mogen afwachten. Ook mochten ze vrij reizen binnen de grenzen van de Europese Unie.

Ster advertentie
Ster advertentie