Entertainment

Lil Tay reageert op dat ze overleden zou zijn: "Ik ben niet dood"

foto: Instagram: @liltay
  1. Newschevron right
  2. Lil Tay reageert op dat ze overleden zou zijn: "Ik ben niet dood"

De wereld was deze week in shock omtrent de dood van Lil Tay en haar broer. Via de Instagram van de 14-jarige social media-ster werd bekendgemaakt dat ze overleden waren, maar daar blijkt niks van waar. Lil Tay leeft namelijk gewoon nog. In gesprek met TMZ geeft ze aan dat haar social media gehackt was en de schokkende informatie die gedeeld is niet klopt. "Ik ben niet dood."

Lil Tay leeft nog

In een verklaring aan TMZ laat Lil Tay weten dat ze overvallen werd door het nieuws dat ze overleden zou zijn. "Ik wil duidelijk maken dat mijn broer en ik veilig zijn. We leven gewoon. Maar ik ben diepbedroefd en heb moeite om de juiste woorden te vinden om uit te leggen hoe ik me voel." Volgens de jonge influencer heeft ze 24 traumatiserende uren achter de rug. "Gisteren werd ik de hele dag eindeloos gebombardeerd met hartverscheurende telefoontjes van dierbaren, terwijl ik hard mijn best deed om deze puinhoop op te lossen."

Lil Tay maakt verder duidelijk dat de mensen die haar Instagramaccount hadden gehackt, de plank volledig missloegen wat betreft haar naam. "Mijn profiel was door een derde partij gehackt. Ze deden zich voor als mijn familie en gebruikten mijn account om schokkende en verkeerde informatie over mij te verspreiden. Daarbij gebruikten ze zelfs een naam die niet klopt. Mijn officiële naam is namelijk Tay Tian en niet Claire Hope."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onduidelijkheid over dood

Volgens Lil Tay heeft Meta haar geholpen om weer toegang te krijgen tot haar social media-accounts. Ze heeft de valse overlijdensverklaring inmiddels verwijderd.

Eerder vandaag ontstond er al onduidelijkheid over de dood van Lil Tay. Zo namen verschillende media contact op met haar familie en de politie om meer te weten te komen over haar overlijden en het onderzoek dat nog zou lopen. Alle betrokken personen konden echter niet bevestigen dat er een research liep, waardoor de meest bizarre theorieën over de verdwijning van Lil Tay en haar broer rondgingen op social media.

Miljoenen views

Lil Tay werd op 9-jarige leeftijd beroemd door haar video's op social media. Ze profileerde zich als een jong rijk meisje en maakte bijzondere content waarin ze flexte met geld en dure auto's. Met haar spraakmakende video's vergaarde Lil Tay wereldwijd miljoenen views.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie