Entertainment

Rico Verhoeven en prinses Alexia doen 'royal staredown' tijdens Formule 1 in Zandvoort

foto: Instagram @ricoverhoeven
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven en prinses Alexia doen 'royal staredown' tijdens Formule 1 in Zandvoort

Rico Verhoeven zag afgelopen zondag niet alleen Max Verstappen tijdens de Formule 1 op Zandvoort, maar hij liep nog eens een lid van de koninklijke familie tegen het lijf. De kickbokskampioen deelde via social media dat hij een "royal staredown" heeft gedaan met niemand minder dan prinses Alexia.

Rico Verhoeven op de Formule 1 in Zandvoort

In een reeks foto's op zijn Instagram-account geeft Rico Verhoeven een kijkje in zijn dag op het circuit. Hij poseerde met bekende gezichten zoals Armin van Buuren, Daniel Ricciardo, Martin Garrix en als hoogtepunt prinses Alexia. De opvallendste foto was echter die van een spontane staredown tussen Rico Verhoeven en de prinses.

foto: Instagram @ricoverhoeven

Prinses Alexia en Rico Verhoeven tijdens hun 'royal staredown'

Royal staredown met prinses Alexia

Een staredown is normaal gesproken een serieuze aangelegenheid voorafgaand aan een kickbokswedstrijd, maar deze keer was het vooral een vriendschappelijk en humoristisch moment. Op de foto is te zien hoe Rico Verhoeven een serieuze blik probeert vast te houden, terwijl prinses Alexia duidelijk moeite heeft om haar lach in te houden. "Zandvoort, je was geweldig! Het was fantastisch om vrienden te ontmoeten en ook een royal staredown te hebben met de prinses", schrijft de kickbokser bij de foto's.

Naast het tweetal konden Instagramgebruikers de royal staredown ook erg waarderen. Zo schrijft Claus van Oranje: "Je hebt de stare down niet gewonnen van Alexia!" En een ander is het daar niet mee eens en reageert: "De staredown gewonnen zie ik, zij knipperde eerst." Een overduidelijke winnaar is er misschien niet, maar prinses Alexlia en Rico Verhoeven konden het in ieder geval goed met elkaar vinden en hebben beiden genoten van dit unieke moment.

Ster advertentie
Ster advertentie