Sport

Jamal Ben Saddik kondigt comeback aan in spectaculaire video en daagt Rico Verhoeven uit

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jamal Ben Saddik kondigt comeback aan in spectaculaire video en daagt Rico Verhoeven uit

Jamal Ben Saddik is nog lang niet klaar met zijn rivaal Rico Verhoeven. Zo daagt Ben Saddik Verhoeven opnieuw uit voor een gevecht in een recente Instagramvideo. De kickbokser is vastberaden om opnieuw de ring in te stappen met de koning van het kickboksen.

Comeback-video van Jamal Ben Saddik: "Stuur me een locatie"

Op Instagram plaatste Jamal Ben Saddik een compilatie van beelden waarin hij tegen Rico Verhoeven vecht en de klappen uitdeelt. Daarbij schrijft hij: "Stuur me een locatie. Altijd. Overal." Hiermee daagt hij Verhoeven uit tot een gevecht met of zonder de betrokkenheid van Glory.

Jamal Ben Saddik is niet de enige die staat te popelen om het gevecht. Trouwe Glory-kijkers geven onder de post aan dat dit het gevecht van de eeuw zou worden, mocht het plaatsvinden. Zo reageert iemand: "Kijkcijfer bom. Hate it or love it, maar in beide gevallen zal iedereen een kaartje kopen of Videoland aanzetten hiervoor." Een ander zegt: "Als dit gevecht er komt, zit ik op de eerste rij."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Twijfels en kritiek op de uitdaging van Jamal Ben Saddik

Anderen zijn vooral benieuwd naar de redenering van Jamal Ben Saddik en snappen niet goed waarom hij nog een keer een gevecht met Rico Verhoeven aan zou willen gaan. "Waarom zou je een gevecht weer aan gaan, misschien win je misschien verlies je. Waar is je trots als je weer zou verliezen. Ik zou het gewoon hierbij laten en iemand anders uitdagen", zegt iemand. "Allemaal leuk, maar toch verloren", schrijft een ander. Sommigen denken zelfs dat Jamal Ben Saddik beter kan stoppen bij Glory en zijn carrière ergens anders voort moet zetten. Zo zeggen Glory-fans: "One Champoinships? Ergens waar je misschien meer gewaardeerd word" en "Als Glory je niet wil, ga dan boksen! Je zult veel zware broeders verslaan en daar een veel hogere beloning voor krijgen".

Witwassen, ontvoering en mishandeling

Jamal Ben Saddik was de afgelopen maanden verwikkeld in wat zaken met justitie. Zo werd hij veroordeeld tot veertig maanden cel vanwege witwassen en oplichting en moest hij een boete van 40.000 euro betalen. Daarbij werd hij ook in verband gebracht met een ontvoering en mishandeling. Ondanks dat houden deze delicten de 33-jarige kickbokser niet tegen om de ring weer in te stappen. Of Rico Verhoeven op zijn uitdaging ingaat, is nog maar de vraag.

Ster advertentie
Ster advertentie