Entertainment

Ilias Vietto en Charbonn zetten weeshuis op in Indonesië: “Wilden graag teruggeven”

foto: instagram: iliasvietto
  1. Newschevron right
  2. Ilias Vietto en Charbonn zetten weeshuis op in Indonesië: “Wilden graag teruggeven”

We kennen Ilias Vietto en Charbonn natuurlijk als grappige content creators die veel mensen dagelijks een lach op hun gezicht bezorgen. Ook in Indonesië brachten de broers een lach op het gezicht van de mensen, maar dan niet met een grap. Het tweetal heeft samen met Stichting For Tomorrow
namelijk een weeshuis opgezet voor kinderen in Indonesië.

Ilias Vietto en Charbonn zetten weeshuis op in Indonesië

Ilias Vietto liet op zijn Instagram weten dat het weeshuis is. Hierbij schreef hij: “Het weeshuis is af Al Hamdoulilah.” De internetpersoonlijkheid vertelde dat hij samen met zijn broer en de stichting een halfjaar geleden begonnen is om geld in te zamelen. Na zes maanden was het dan eindelijk tijd voor de officiële opening van het weeshuis. Deze opening werd ook bijgewoond door Ilias Vietto en Charbonn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ilias Vietto dankbaar voor alle steun

De dank van Ilias Vietto gaat uit naar alle mensen die een bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van het weeshuis, zo schrijft hij op Instagram. “Jullie weten niet hoe blij en dankbaar ze waren”, aldus Ilias. Daarbij benadrukte de contentmaker ook dat het weeshuis geen bezit of verdienste is van hemzelf. “Dit is nogmaals niet ons weeshuis, maar het weeshuis van iedereen die heeft bijgedragen. Wij zijn alleen de boodschappers. Moge Allah jullie allen zwaar belonen!”

Ster advertentie
Ster advertentie