Entertainment

Esko over verlies van Bigidagoe in Rookworst: "Ik heb mijn grootste vriend verloren"

foto: YouTube: Rookworst de Podcast
  1. Newschevron right
  2. Esko over verlies van Bigidagoe in Rookworst: "Ik heb mijn grootste vriend verloren"

Esko spreekt openhartig over het verlies van zijn beste vriend Bigidagoe in de nieuwste aflevering van Rookworst de Podcast. "Ik heb er elke dag last van."

Esko over verlies van Bigidagoe

Esko en Bigidagoe waren de beste vrienden. Ze werkten veel samen, maar brachten ook na werktijd veel tijd met elkaar door. "Ik heb echt een grote vriend verloren, man. Hij was altijd zo positief en energiek, dus ik probeer die gedachte van hem vast te houden, snap je?", vertelt Esko in de podcast. Hef vraagt of hij het verlies heeft kunnen verwerken, waarop Esko antwoordt: "Ja, jawel. Hij zou me een bitch noemen als ik de hele dag emo zou zitten zijn, weet je. Maar ik heb er dagelijks wel last van. Ik was het afgelopen jaar elke dag met die man."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mooiste momenten met Bigidagoe

Esko deelt dat hij naast het verlies dat hij voelt ook vaak denkt aan de mooie momenten met Bigidagoe. "We hebben zo veel mooie dingen samen meegemaakt, dat is echt te veel om op te noemen", zegt hij. Adje is ook aanwezig in de podcast en deelt niet zo veel momenten met de doodgeschoten rapper, maar hij heeft toch een aantal dingen die hij graag zou willen delen. Zo zegt hij: "Ik kende hem niet. Ik heb hem denk ik twee en drie keer gezien en in die momenten dat ik hem zag, lichtte hij echt de kamer op als hij binnenkwam. Hij had een goede aura, die man was aan en gezellig. Ik mis hem wel gewoon als stem." Adje vertelt dat hij niet veel mensen meer ziet die plezier hebben in rappen en dat Bigidagoe daar juist heel veel plezier in had. "Op het moment dat je hem hoorde op een track of wanneer hij zat te freestylen hier bij Rookworst, je hoorde het in al zijn bars. Ook al was hij boos", gaat Adje verder.

Hef geeft aan dat hij de rapper ook mist. "Hij veranderde de energie in een kamer altijd. Als hij hier was, zat ik op het puntje van mijn stoel te wachten tot hij weer iets grappigs ging zeggen", aldus Hef. Esko geeft aan dit Bigidagoes aanwezigheid dan ook "erg wordt gemist onder de boys". "Ik vind het nog steeds wel moeilijk om over te praten, man", zegt hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bigidagoe doodgeschoten

Bigidagoe werd vroeg in de ochtend op 25 februari doodgeschoten aan de Rhoneweg in Sloterdijk, Amsterdam. De politie heeft hem nog geprobeerd te reanimeren, maar hij is kort na het incident overleden aan zijn verwondingen. Later bleek dat de kogels niet voor hem waren bedoeld, maar voor het broertje van Bigidagoes vriendin.

Ster advertentie
Ster advertentie