Entertainment

Chris Brown reageert op artiest die hem beter dan Michael Jackson noemt: "Hell no"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Chris Brown reageert op artiest die hem beter dan Michael Jackson noemt: "Hell no"

Vorige week kreeg Tank veel kritiek na zijn optreden in een talkshow. Hij beweerde namelijk dat Chris Brown een betere artiest is dan de King of Pop, Michael Jackson. Tank stelde dat Chris Brown Michael Jackson overtreft op het gebied van productie, songwriting, zang, dans en meer. Deze uitspraak leidde tot grote verontwaardiging bij kijkers en ook Chris Brown liet weten dat hij het er niet mee eens was.

Chris Brown reageert op Michael Jackson-vergelijking

De opmerking van Tank zette zelfs Chris Brown aan tot een reactie. Gisteren plaatste Chris Brown een clip op zijn Instagram Story uit een oud interview, waarin hij zijn gedachten deelde over de vergelijking met Michael Jackson. Chris Brown benadrukte dat hij een enorme fan is van de overleden legende en absoluut niet gelooft dat hij beter is dan Michael Jackson.

"Dat is onzin. Ik blijf ver van deze discussie vandaan. Mijn persoonlijke mening is dat ik niet eens zou ademen of een liedje zou kunnen zingen als die man niet had bestaan,” legt hij uit in de video. “Ik weet niet of ze het zien als een Jordan en Kobe ding, maar ik kan het niet eens vergelijken. Er is geen competitie met hem, absoluut niet. Ik heb heilige afbeeldingen van deze man hangen in mijn huis. Hell no, ik ben niet beter dan Michael Jackson", deelde de artiest.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties op Tank

Tank zorgde voor veel reacties op X met zijn uitspraak. Zo vonden veel mensen dat hij de vergelijking tussen Chris Brown en Michael Jackson nooit had mogen maken. "Michael Jackson had mensen die flauwvielen gewoon door stil te staan. Toen mensen ontdekten in welk hotel hij verbleef, werden de straten afgesloten door de menigten. Zelfs een Braziliaanse drugsbaron vaardigde een wapenstilstand uit zodat MJ een muziekvideo kon opnemen. Chris Brown bereikt die niveaus niet. We moeten stoppen met het vergelijken van onze geweldige artiesten met DE allerbeste", schreef een X-gebruiker. "Tank is doof geworden" en "Chris Brown is niet eens een betere artiest dan Usher", waren andere opmerkingen.

Ster advertentie
Ster advertentie