Entertainment

Ye reageert op Kim Kardashian's mannelijke nanny: "Ze kochten een nieuwe vader voor mijn zoon"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ye reageert op Kim Kardashian's mannelijke nanny: "Ze kochten een nieuwe vader voor mijn zoon"

Kanye West, tegenwoordig bekend als Ye, heeft gereageerd op de beslissing van zijn ex-vrouw Kim Kardashian om een ‘manny’ in te huren voor hun zoon Saint. Dit doet hij in de nieuwe track van Rich the Kid, Gimme a Second 2.

'MANNY'

Mocht je je afvragen wat een manny is: het is een mannelijke versie van een nanny, oftwel een oppas. In zijn verse is Ye zo direct als we hem kennen over de impact van Kims keuze om een mannelijke oppas in huis te halen voor hun kinderen. Zo rapt hij:

My oldest said, ‘Daddy not going to Heaven’/ Treat me like a deadbeat, said I wasn’t present/ They was tryna treat a king like a peasant/ They bought my son a new dad like it’s no headache/ Don’t give a fuck about shit, I’m irreverent

THE KARDASHIANS

Kim Kardashian onthulde namelijk tijdens het huidige seizoen van The Kardashians dat ze een ‘manny’ had ingehuurd voor hun zoon Saint. “Ik denk dat mijn huishouden, en zelfs binnen onze familie, erg vrouwelijk gedomineerd is,” zei ze. Ze voegde eraan toe: “Ik heb onlangs een manny ingehuurd. Ik wilde echt een mannelijke aanwezigheid die hen zou ophalen en naar sport zou brengen. Ik was doodsbang om het hun vader te vertellen.”

YE BLIJFT NETJES

Ondanks zijn zorgen over de nieuwe rol van de ‘manny’, schijnt Ye toch gewoon vriendelijk te zijn geweest tegen Saints nieuwe verzorger. Kim vertelde dat Kanye, toen hij de kinderen kwam ophalen, zich netjes voorstelde en zelfs een potje twee-tegen-twee basketbal speelde met Saint en de manny. “Hij was heel vriendelijk tegen hem,” zei Kim. “Kanye zei, ‘Als je mijn zoon gaat helpen opvoeden – omdat hij hem de bal heel gemakkelijk liet afpakken – doe dat niet, laat hem het zelf afpakken. Dit zijn enkele regels die ik zou willen.'"

De betreffende track, Gimme A Second 2, is hieronder te luisteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie