Entertainment

Kylie Jenner in tranen over reacties op uiterlijk: "Ik zie er oud uit"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner in tranen over reacties op uiterlijk: "Ik zie er oud uit"

In de laatste aflevering van The Kardashians heeft Kylie Jenner zich erg kwetsbaar opgesteld. De jongste Jenner barstte namelijk in tranen uit, nadat ze sprak over alle reacties die ze iedere keer weer over haar uiterlijk ontvangt. Zo zou ze volgens critici haar gezicht hebben verpest en er oud uitzien.

Reacties op uiterlijk

Kylie Jenner stond op jonge leeftijd in de schijnwerpers en heeft daarom altijd al veel kritiek over haar uiterlijk ontvangen. In de laatste aflevering van The Kardashians reageert de realityster d hierop en legt ze uit dat het haar enorm raakt. De jongste Jenner ging namelijk viraal op het internet, nadat er beelden rondgingen waarop haar gezicht er toch wel anders uitzag dan ze op Instagram laat zien. "Het is een wonder dat ik nog zelfvertrouwen heb en nog steeds in de spiegel kan kijken", deelt ze met haar zus Kendall in de aflevering.

"Wanneer ik teveel make-up draag, dan hoor ik dat. En wanneer ik dan minder draag en iemand een foto van mij maakt in vreemd licht, dan krijg ik ook weer allerlei reacties", vertelt Kylie. Ze doelt hiermee op de reacties die ze kreeg dat ze er verouderd uitzag, wegens de lachrimpels rondom haar mond. "Sinds ik dertien ben, heb ik deze lijntjes al", voegt ze hieraan toe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kylie huilt om uiterlijk

Kylie vertelt in de aflevering dat ze constant geconfronteerd wordt met negatieve opmerkingen. Hoewel de zakenvrouw zegt dat ze hier enigszins gevoelloos voor is geworden, barst ze toch in tranen uit. "Waarom denken mensen dat het oké is om zo over mij te praten?", zegt ze huilend tegen haar zus. "Ik heb hier nog nooit over gehuild, maar blijkbaar doet het toch wel iets met mij."

Zo wordt er over Kylie gezegd dat ze haar gezicht heeft verpest door alle ingrepen die ze zou hebben gedaan. "Zelfs dan is het nog steeds niet oké om zoveel over iemands uiterlijk te praten. Iedereen zegt dat ik er oud uitzie. Ik zie het onder elke post", eindigt ze het gesprek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie