Entertainment

Michael Jordan niet blij dat zijn zoon Marcus (32) relatie heeft met Larsa Pippen (48)

foto: TMZ/AFPfoto: TMZ/AFP
  1. Newschevron right
  2. Michael Jordan niet blij dat zijn zoon Marcus (32) relatie heeft met Larsa Pippen (48)

Veel mensen vragen zich af hoe Michael Jordan kijkt naar de relatie van zijn zoon Marcus met Larsa Pippen, de ex van zijn oud-teamgenoot Scottie Pippen. Het koppel, dat bijna zeventien jaar van elkaar verschilt in leeftijd, shockeerde fans afgelopen jaar met het bekendmaken van hun relatie. De basketballegende heeft afgelopen weekend voor het eerst openlijk laten doorschemeren wat hij van de situatie vindt.

Niet blij met relatie

In een video die rondgaat op social media laat Michael Jordan duidelijk merken dat hij niet achter de relatie van zijn 32-jarige zoon staat. Op de beelden is te zien dat Jordan in Parijs door de paparazzi ondervraagd wordt, terwijl hij met zijn vrouw Yvette een auto instapt. Een verslaggever vraagt hem of hij de relatie van Marcus en Larsa 'goedkeurt', waarop hij luid "Nee!" antwoordt. Wanneer de man doorvraagt en meer wil weten over hoe Jordan zich precies voelt, schudt de basketballegende afkeurend zijn hoofd om duidelijk te maken dat hij echt niet blij is met de relatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Doen wat me gelukkig maakt

Marcus ging onlangs in een podcast dieper in op de ongemakkelijke situatie voor zijn familie. "Ik denk niet dat er hele grote hindernissen geweest zijn, maar ik weet wel dat ze enorm schrokken dat we aan het daten waren. Het probleem was vooral dat ze een beetje overrompeld werden door het nieuws."

De zoon van de basketballegende denkt er zelfs aan om met de 48-jarige Larsa in het huwelijksbootje te stappen. Marcus is niet bang wat zijn ouders daarvan vinden. Volgens hem willen zijn ouders diep van binnen dat hij gelukkig is. "Toen mensen ons samen zagen, begonnen ze ons steeds beter te begrijpen. Maar ik snap dat ze niet alles begrijpen. Toch weet ik dat je als ouders zijnde vooral wil dat je kind gelukkig is. Dat is het allerbelangrijkste. Ik doe daarom ook vooral wat mij gelukkig maakt."

Geschrokken

Op social media reageerden fans afgelopen jaar geschrokken op de liefdevolle relatie tussen Larsa en Marcus. "Larsa die in 2022 met Marcus Jordan aan het daten is. Dat is raar als je bedenkt dat ze in de jaren '90 bij hem in de buurt was toen hij nog een klein kind was, terwijl Michael Jordan en Scottie Pippen kampioenschappen aan het winnen waren", aldus iemand op Twitter.

Larsa was 23 jaar lang getrouwd met Scottie en heeft vier kinderen met de oud-basketballer. Het koppel scheidde in december 2021, na 3 jaar van bemiddelen. Sinds de scheiding is Larsa in verband gebracht met rapper Future, NBA-speler Tristan Thompson en nu dus de 32-jarige Marcus Jordan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie