Entertainment

Qucee klaar met interviews Supergaande: "Ik zal dat nooit meer doen"

foto: Rookworst de Podcastfoto: Rookworst de Podcast
  1. Newschevron right
  2. Qucee klaar met interviews Supergaande: "Ik zal dat nooit meer doen"

Qucee schaamt zich voor de straatinterviews die hij heeft gedaan met Supergaande. Dat vertelt de YouTuber in de nieuwste aflevering van Rookworst de Podcast. Hoewel het concept ongelooflijk populair was en ervoor zorgde dat Supergaande uitgroeide tot één van de grootste YouTube-platformen van Nederland, legt Qucee uit dat hij niet trots is op de content die hij destijds samen met Nesim heeft gemaakt. "Ik zal dat nooit meer kunnen doen."

Straatinterviews Supergaande

De iconische straatinterviews van Supergaande hadden het internet lange tijd in een head lock. Met vragen als 'hoe duur is je outfit?', 'hoeveel geld staat er op je rekening?' en 'hoelang hou jij het vol in bed?' gingen Qucee en Nesim heel Nederland door om jongeren aan de tand te voelen, wat leidde tot de meest virale clips op social media. "Het was een mooie tijd", zegt Qucee over de periode die ongeveer van 2016 tot 2019 duurde. "Maar ik zou dat nu niet meer kunnen doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Focussen op positieve content

Qucee legt uit dat hij en Nesim destijds in een andere fase van hun leven zaten. "In de tijd dat we die gekke vragen stelden aan mensen, waren we zelf ook gewoon gek. We riepen de meest bizarre dingen." Hoewel Qucee inmiddels een stuk ouder en volwassener is geworden, blijven zijn uitspraken van destijds hem achtervolgen. En dat is de populaire influencer pas echt gaan beseffen sinds hij vader is geworden. "Als ik op straat loop met mijn dochter, spreken mensen mij soms nog steeds aan op vunzige dingen die ik destijds heb gezegd."

De confrontaties in het bijzijn van zijn kids hebben Qucee aan het denken gezet. "Je wil natuurlijk dat je dochter content ziet waar ze trots op kan zijn." Fans van de iconische straatinterviews van Supergaande hoeven dan ook niet meer te rekenen op een terugkeer van het populaire concept. "Ik zou dat echt nooit meer kunnen doen." Qucee focust zich nu liever op het maken van positieve content waarbij hij mensen juist kan helpen. "Tegenwoordig ga ik de stad in en geef ik geld of andere dingen weg. Ik wil gewoon liever mensen blij maken, dan ze voor schut zetten of hun zondes openbaren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie