Entertainment

Pharrell Williams onder vuur wegens nieuwe Louis Vuitton tas

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Pharrell Williams onder vuur wegens nieuwe Louis Vuitton tas

Pharrell Williams, bekend als creative director van de mannenlijn van Louis Vuitton, heeft onlangs een opvallende nieuwe luxe tas geïntroduceerd, genaamd de Millionaire Speedy bag. Deze tas, met een prijskaartje van maar liefst 1 miljoen dollar, heeft veel ophef veroorzaakt.

PETA

PETA, de organisatie die opkomt voor de ethische behandeling van dieren, heeft Pharrell publiekelijk aangesproken in een open brief. PETA's topvrouw, Lisa Lange, drukt haar teleurstelling uit over zijn keuze om dierenleer te gebruiken, en nodigt hem uit om de omstandigheden te zien waarin deze dieren - in dit geval de krokodillen - worden gehouden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

KENDRICK LAMAR

Tassen van Louis Vuitton zijn natuurlijk niet zomaar een accessoire; het zijn statements van luxe en exclusiviteit. Pharrell presenteerde de tas tijdens Fashion Week aan Kendrick Lamar, en sindsdien is het een van de meest gewilde items van zijn collectie voor Louis Vuitton geworden.

"Elk onderdeel van deze tas is goud. Dit is de Millionaire. Het is alsof het met miljonairs wordt geleverd," zo pronkte de Neptunes frontman Pharrell, toen hij de tas voor het eerst onthulde in juni. "Elk stukje van de tas is goud, zoals de rits, de tandjes van de rits zijn goud, alle hardware, elke klinknagel. Dit is goud. Natuurlijk, diamanten. Deze ketting is echt. Het heeft een echte riem, maar ja — het is wat het is."

Op de kritiek zelf heeft Pharrell nog niet gereageerd.

Ster advertentie
Ster advertentie