Entertainment

Ronnie Flex vreest voor de dood: "Het is mijn eigen schuld"

foto: Instagram: @bryanschuurmans
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex vreest voor de dood: "Het is mijn eigen schuld"

Sinds de komst van Threads laat Ronnie Flex zich steeds vaker openhartig uit over zijn gevoelens. Ook vandaag neemt de artiest zijn fans mee in een nogal persoonlijke gedachtegang. In een serie berichten op het platform laat Ronnie merken dat hij niet blij is met de ongezonde levensstijl die hij jarenlang heeft gehanteerd. "Het enige wat ik echt vrees, is doodgaan."

Ronnie Flex wil niet dood

Ronnie Flex heeft er in zijn muziek nooit een geheim van gemaakt dat hij rookt, drinkt en drugs gebruikt. Het nummer Drank & Drugs zorgde ironisch gezien zelfs voor zijn doorbraak bij het grote publiek. Maar ondanks zijn successen, vraagt de rapper zich af of hij wellicht andere keuzes had moeten maken die beter voor zijn gezondheid waren geweest. "Het enige wat ik echt vrees, is doodgaan. Ik probeer dat niet te doen."

foto: Threads: @ronnieflex

'Was dit het allemaal waard?'

Nu hij ouder is, realiseert Ronnie Flex zich dat hij zijn fysieke en mentale gesteldheid niet moet verwaarlozen. Gedurende zijn carrière heeft hij daar echter weinig bij stilgestaan. "Dan reflecteer ik terug op mijn leven en denk ik: ja, ik heb alles bereikt wat ik wou bereiken en misschien wel meer dan dat, maar ben ik echt gelukkig? En was dit het allemaal waard? Ik denk dat deze route een grote tol op mijn gezondheid heeft gelegd en daar ben ik niet content mee."

Hoewel hij veel mensen om zich heen heeft die hem zouden kunnen adviseren, kijkt Ronnie vooral kritisch naar zichzelf. "Het is mijn eigen schuld, want ik had dit ook allemaal kunnen doen zonder te roken, drinken en ongezond te leven."

foto: Threads: @ronnieflex

Ronnie wil leven verbeteren

Dat Ronnie Flex serieus is over het verbeteren van zijn leven, blijkt uit zijn laatste bericht op Threads. De artiest, die vader is van twee dochters, deelt met zijn fans het voornemen om zijn lifestyle op hele korte termijn al te veranderen. "Als ik morgen wakker word, ga ik mijn leven proberen om te draaien voor het goede."

foto: Threads: @ronnieflex

Spraakmakend jaar

Eerder dit jaar zorgde Ronnie Flex voor veel opschudding op Threads door uit te halen naar zijn voormalig label Top Notch. Het bleek het startsein van een kleine oorlog in Nederlandse hiphop, met disstracks die over en weer werden uitgebracht. In het heetst van de strijd vond de artiest ook nog eens zijn liefde voor het maken van muziek terug. In dit artikel lees je hoe Ronnie Flex de afgelopen maanden zorgde voor een hoognodige opleving in de scene.

Ster advertentie
Ster advertentie