Entertainment

Dochter R. Kelly wil niet dat zoontje zijn opa ontmoet in nieuwe docu: "Hij is een monster"

foto: YouTube: E! News
  1. Newschevron right
  2. Dochter R. Kelly wil niet dat zoontje zijn opa ontmoet in nieuwe docu: "Hij is een monster"

De dochter van R. Kelly, Joanne Kelly, heeft in een nieuwe documentaire uitgesproken dat ze haar zoon niet zal voorstellen aan zijn opa. In de documentaire R. Kelly's Karma: A Daughter's Journey, die op 11 oktober verschijnt op Tvei Network, deelt Joanne haar verhaal en stelt ze dat niemand het kind wil zijn van iemand die vrouwen en kinderen kwaad doet.

R. Kelly veroordeeld tot lange gevangenisstraffen

De 57-jarige R. Kelly, werd in 2022 veroordeeld tot een celstraf van dertig jaar wegens seksueel misbruik. Later kreeg hij nog eens twintig jaar cel vanwege het maken van kinderporno en afpersing. "Als mijn zoon vragen stelt, ga ik zo eerlijk mogelijk zijn. En ik zal mijn zoon niet mee naar de gevangenis nemen om zijn opa te ontmoeten", zegt Joanne Kelly in de documentaire.

chevron right
chevron right
foto: YouTube: Tvei Network

Joanne Kelly onthult schokkend geheim in nieuwe documentaire

Volgens de officiƫle omschrijving van de documentaire R. Kelly's Karma: A Daughter's Journey zal Joanne eindelijk haar lang verzwegen verhaal naar buiten brengen en een "hartverscheurend geheim onthullen dat haar leven voorgoed veranderde". Zo zegt ze in de trailer: "Voor een lange tijd wilde ik niet eens geloven dat het echt is gebeurd. Hij was mijn alles en in een milliseconde is mijn hele leven veranderd", aldus Joanne Kelly. Ook haar zus Jaah Kelly en broertje Robert Kelly Jr. delen hoe de misdaden van R. Kelly impact hebben gehad op hun leven. Zo zegt Jaah Kelly: "Er is geen ander woord om hem te beschrijven, hij is een monster." Hun moeder Drea Kelly lucht net zoals haar kinderen haar hart over R. Kelly: "Alleen omdat je geen goede echtgenoot bent, betekent dat niet dat je een slechte vader moet zijn, maar hij heeft het niet eens geprobeerd. Wat hij mij heeft aangedaan, heeft hij mij aangedaan, maar je hoeft het mijn kinderen niet ook aan te doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie