Entertainment

Zoontje van Architrackz verovert Durf Festival met eigen optreden: "Onvoorwaardelijke liefde voor mijn jongen"

foto: Instagram @architrackz92
  1. Newschevron right
  2. Zoontje van Architrackz verovert Durf Festival met eigen optreden: "Onvoorwaardelijke liefde voor mijn jongen"

Afgelopen weekend stond Architrackz op het podium tijdens het Durf Festival, een populair evenement dat zich richt op een jong publiek en geschikt is voor alle leeftijden. Naast eerdere optredens van artiesten zoals J.FIZ, Ksix, JayKoppig, Hekje31 en Dior, bracht Architrackz ook zijn eigen unieke verrassing mee voor de fans.

DaShawn steelt de show tijdens Durf Festival-optreden

Midden in zijn show haalde Architrackz zijn zoontje DaShawn op het podium. DaShawn, die zelf al viraal ging op TikTok met zijn eigen nummer, kreeg de kans om een deel van de hit Beetje Fout te performen. Het publiek reageerde enthousiast op het optreden van de jonge ster in wording, die duidelijk genoot van zijn moment in de schijnwerpers. Daarnaast reageerden fans ook hartverwarmend op de video die Architrackz deelde van zijn zoontje. Zo reageert iemand met: "Mijn hart smelt echt van dit, echt te leuk!" En een anderen schrijven: "Core memories!" en "Starboyyy!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De speciale band tussen Architrackz en DaShawn

DaShawn is een terugkerende inspiratiebron voor Architrackz. Zijn produceralbum is zelfs naar zijn zoon vernoemd en DaShawn verscheen ook op de cover van het album Surinaams Goud. Op de laatste track van dit album speelt DaShawn opnieuw een grote rol, net zoals op de cover van Architrackz’ recente single Nodig Had.

Ster advertentie
Ster advertentie