Films, Series & TV

'Mocro Maffia' dropt film 'Taxi' in aanloop naar zesde en laatste seizoen

foto: Jasper Suyk
  1. Newschevron right
  2. 'Mocro Maffia' dropt film 'Taxi' in aanloop naar zesde en laatste seizoen

Mocro Maffia-fans opgelet! Het zesde en laatste seizoen van de serie is in aantocht en dat betekent dat er eerst weer een gloednieuwe film voor je klaarstaat. Na spin-offs over de personages Komtgoed en Meltem is het in Mocro Maffia: Taxi de beurt aan Taxi. De film, waarbij Nasrdin Char zijn debuut als regisseur maakt, is volgende maand al te zien op Videoland.

'Mocro Maffia: Taxi'

Taxi vertrok aan het einde van seizoen 5 van Mocro Maffia samen met zijn kinderen uit Nederland. Het was op dat moment nog niet bekend waar hij naartoe zou gaan, maar dat wordt in Mocro Maffia: Taxi wel duidelijk. Zo landt hij in Marokko, waar hij begint aan een gevaarlijke reis om een nieuw drugslijn op te zetten tussen Noord-Afrika en Europa. Dat allemaal om zijn eigen leven te redden, aangezien de spanningen tussen Taxi en de familie van zijn vrouw Samira hoog opgelopen zijn.

Het is in ieder geval duidelijk dat de hoofdpersoon ook in Marokko maar moeilijk zijn draai kan vinden. "Zijn vrouw, Samira, heeft de touwtjes nog steeds stevig in handen", blijkt uit het persbericht van Videoland. Zij ziet haar man als een groot gevaar vanwege (nog niet ondertekende) verklaringen bij de Nederlandse politie. "Taxi onderneemt een reis met een onverwachte partner, waarbij ze elkaar nooit echt honderd procent kunnen vertrouwen en ze geconfronteerd worden met rivaliserende bendes die op gewelddadige wijze hun nieuwe lijn proberen te saboteren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Laatste seizoen 'Mocro Maffia'

De film Mocro Maffia: Taxi is vanaf vrijdag 23 augustus te zien via Videoland. De spin-off verschijnt in aanloop naar het zesde en allesbepalende laatste seizoen van de serie. De releasedatum van het laatste deel van de reeks wordt later bekendgemaakt.

foto: Jasper Suyk

Ster advertentie
Ster advertentie