Films, Series & TV

Keanu Reeves speelt 'Shadow' nieuwe 'Sonic the Hedgehog 3'-film

foto: YouTube: Paramount Pictures
  1. Newschevron right
  2. Keanu Reeves speelt 'Shadow' nieuwe 'Sonic the Hedgehog 3'-film

De allereerste trailer van Sonic the Hedgehog 3 is onlangs uitgebracht en in de gloednieuwe film wordt het publiek geïntroduceerd aan een nieuw personage: Shadow the Hegdehog. Tot groot genoegen van fans wordt de rol van Shadow vertolkt door de enige echte Keanu Reeves, die vooral bekend staat om zijn iconische rol in The Matrix en zijn optredens in de John Wick-films.

'Sonic the Hedgehog 3' trailer

In de trailer is te zien hoe Sonic, Tails en Knuckles het samen opnemen tegen Shadow the Hedgehog. Dit is en mysterieuze schurk met krachten zoals ze nog nooit eerder hebben meegemaakt en deze wil gebruiken om de planeet te vernietigen. Team Sonic krijgt het zwaar te verduren wanneer zij oog in oog staan met Shadow, waardoor ze genoodzaakt zijn om de hulp van Dr. Robotnik in te schakelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Shadow the Hegdehog gespeeld door Keanu Reeves

Shadow is een antropomorfe zwarte egel met een duistere en scherpe persoonlijkheid. Hij wordt vaak gezien als de duistere versie van Sonic. Zijn diepe haat tegen de mensheid drijft hem dan ook tot het uiterste om zijn doelen te bereiken. Met Keanu Reeves in deze rol is de verwachting hoog dat Shadow een indrukwekkende aanwezigheid zal hebben op het witte doek.

Fans kunnen niet wachten om deze nieuwe dynamiek te zien en delen hun enthousiasme volop via sociale media. Zo zegt een fan: "Ik ben echt onder de indruk van de trailer en kan niet wachten om het te zien!" Anderen zijn ook erg te spreken over het feit dat niemand minder dan Keanu Reeves is gecast voor de rol van Shadow. "Shadow ziet er net zo badass uit als in SA2 vroeger! I'm in! Keanu Reeves is geweldige casting!"

'Sonic the Hedgehog 3' releasedatum

Sonic-fans hoeven gelukkig niet lang te wachten, want Sonic the Hedgehog 3 zal op 20 september in de bioscopen verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie