Films, Series & TV

Fans zwaar teleurgesteld na het zien eerste beelden 'Minecraft Movie': "Stuur dit alsjeblieft terug naar de tekentafel"

foto: YouTube: Warner Bros. Pictures
  1. Newschevron right
  2. Fans zwaar teleurgesteld na het zien eerste beelden 'Minecraft Movie': "Stuur dit alsjeblieft terug naar de tekentafel"

Fans van de game Minecraft zijn zwaar teleurgesteld na het zien van de eerste beelden van de verfilming van de populaire game. Warner Bros deelde gisteren de eerste beelden van de Minecraft Movie, maar fans hadden weinig goeds te zeggen over hetgeen dat ze zagen. De meeste Minecraft-fans vinden dat de film er amateuristisch uitziet en de game tekortdoet door de slechte uitvoering. "Stuur dit alsjeblieft terug naar de tekentafel."

'Minecraft Movie' trailer

De Minecraft Movie speelt zich af in, je raadt het al, de Minecraft-wereld. Naast de herkenbare spelwereld waarin de film plaatsvindt, zijn er ook herkenbare tools, gadgets en dieren uit de Minecraft-wereld te zien. Naast de befaamde game-elementen zijn er ook een aantal beroemde acteurs die een rol in de Minecraft Movie vertolken. Denk hierbij aan Jason Momoa en Jack Black die ook in eerdere verfilmingen van games speelde, waaronder Jumanji en The Super Mario Bros. Movie.

Fans teleurgesteld na het zien van 'Minecraft Movie'-beelden

Ondanks de cast en het feit dat de film zich afspeelt in de Minecraft-wereld, zijn fans alles behalve enthousiast over de film. Zo reageren fans onder de trailer: "Mijn verwachtingen waren laag. Ze hadden nog lager moeten zijn", "Hoe geef je jezelf een lobotomie om dit te vergeten?", "Beste Warner Bros, 1 april is pas over zeven maanden. Jullie hadden even kunnen wachten." en "Ik heb de zeven stadia van rouw in één minuut en twintig seconden doorlopen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fans vinden 'Minecraft Movie' slechter dan 'Minecraft Story Mode'

Fans vinden de beelden van de Minecraft Movie er zo slecht uitzien, dat ze Minecraft Story Mode verkiezen boven de verfilming van de game. "Als je me zou vertellen dat dit een trailer is voor een pretparkattractie rond Minecraft, zou ik je waarschijnlijk geloven. Ik begin 'Minecraft Story Mode' nu echt te missen", reageert een fan. Anderen schrijven: "Ik schrijf momenteel een emotionele excuusbrief aan 'Minecraft Story Mode'. Vergeef me.", "Ik kan niet geloven dat ik mijn excuses moet aanbieden aan 'Minecraft Story Mode'." en "Hoe dapper van Warner Bros. om de commentaarsectie open te laten."

De Minecraft Movie verschijnt op 4 april volgend jaar op het witte doek en tot die tijd zal Warner Bros nog heel wat kritiek te verduren krijgen van fans. Zo blijven de negatieve reacties binnenstromen. "Stuur dit alsjeblieft terug naar de tekentafel", meent een fan.

Ster advertentie
Ster advertentie